LADEN

Typ om te zoeken

Presentatie Neo Finance VIPS

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Presentatie Neo Finance VIPS

Neo Finance heeft nog altijd haar grootste gelduitleners in Litouwen zitten. Ondertussen komen anno 2021 de meeste nieuwe klanten uit België en Nederland, maar de oudste gelduitlenende klanten zitten in Litouwen. Die mensen hebben hun account al vanaf 2016 zien groeien.
Ik mocht aan deze ‘oude’ klanten presenteren waarom ik als actieve belegger voor Neo Finance gekozen heb.
Daarna kwam er nog een presentatie van een andere investeerder uit Litouwen die in 2016 begonnen is en qua groei in 2016 en 2017 net zo hard is gegaan als dat ik nu ga. Hij heeft echter na 5 jaar die groei volhouden al daadwerkelijk de 140.000 euro in het account bereikt. Bij hem zien je dus al de rendement op rendement keihard werken.
Hij krijgt nu meer dan 3.000 euro per maand aan rente en aflossing uit zijn account. De rentecomponent zal waarschijnlijk nu al rond de 1.500 per maand liggen. In Litouwen is dat een enorm inkomen en hij kan daar al makkelijk van rentenieren.
Je ziet nu dat hij in zijn account sneller groeit dan menige starter van nu. Immers, hij hoeft geen cent over te maken om zijn account toch iedere maand met 1500 te zien groeien… Dat doet rendement op rendement voor je. Een prachtig doel om naar te streven.
Ik zit ondertussen op een kleine 10 euro per dag die aan rente binnenkomt. Iedere maand 275 euro die binnen komt en dus ook weer ingezet gaat worden.
Zodra het aantal VIP klanten in Nederland toeneemt, kunnen we hier ook VIP sessies gaan organiseren.
Het is niet alleen motiverend, maar je kan ook van elkaar leren. Het is heel verhelderend om dan te zien hoe je eigen doel nu al uitpakt voor iemand die hetzelfde doel vier jaar eerder had.

Open hier je account bij Neo Finance

Kijk hier voor meer informatie in het Nederlands.

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *