LADEN

Typ om te zoeken

Give me your tired, your poor

Bedrog en fraude Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Give me your tired, your poor

ice, razzia

Deze tekst staat op het Vrijheidsbeeld in New York.
Dat was een andere tijd.
Tegenwoordig zien we razzia’s in de VS, alwaar Mexicanen op hun werk worden verrast door Police ICE. Wie geen papieren bij zich heeft en er Mexicaans uitziet, die gaat mee.
Met honderden tegelijk.
Schaamteloze raciale profilering.
Mannen en vrouwen die hun gezin gewoon in de VS hebben, die er soms al twintig jaar wonen. Werknemers die netjes een baan hebben en hun belastingen betalen. Mensen ook die kinderen op school hebben en die kinderen komen die dag thuis en papa en/of mama is er niet en komt ook niet.
Heel bewust heeft Police ICE daar niets mee gedaan. In hun eigen woorden: “We zijn politie, geen welzijnsorganisatie.”
Trump gaf aan dat doelbewust voor deze strategie is gekozen om een afschrikwekkend signaal af te geven.
Nu, dat is geluk. De Amerikaanse overheid heeft haar sluier afgedaan en waar ik al eerder aangaf dat de fascisten de Tweede Wereldoorlog gewonnen hebben, daar laat de regering Trump zien dat dit inderdaad zo is. De Duitsers verloren de oorlog. Zie het al een soort godsdienstoorlog. De Duitsers geloofden in de verkeerde fascistische samenleving.
Verder ook DDR toestanden, waarbij je 800 dollar krijgt als je je collega, die misschien de goede papieren niet heeft, gaat verraden.
Het einde van de Amerikaanse wereldhegemonie is in zicht. Net als de val van de Sovjet Unie moet je ze niet bevechten. Ze zijn prima in staat zichzelf om zeep te helpen.
Hoezeer de Amerikaanse economie afhankelijk is van Mexicaanse werknemers komen ze wel achter als die medewerkers er voor kiezen om de VS dan toch maar te verlaten. Het is dat, of in concentratiekampen terecht komen, want dat is de weg die Amerika nu gekozen heeft. Die honderden mensen zitten nu in zo’n kamp. Stuk voor stuk moet onderzocht worden welke status ze hebben. Dat onderzoek kan weken gaan duren.
Wat voor vreselijk mens moet je toch zijn om tegenwoordig voor ICE te werken. Hoe kan je deze gang van zaken voor jezelf goedgepraat blijven krijgen.

Wilt u uw dag ‘ziek’ beginnen. Lees dan dit Engelstalige artikel https://www.snopes.com/ap/2019/08/08/iraqi-national-jimmy-al-daoud-dies-2-months-after-being-deported-from-us/
U leest er in hoe de VS doelbewust een 41 jarige man naar zijn dood stuurde.

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *