LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 8 augustus 2019

Beleggers Nieuws Goud

Marktbeeld 8 augustus 2019

witwaspraktijken, abnamao

ABNAMRO heeft te weinig gedaan om witwaspraktijken te zoeken. DNB heeft daarom de bank aan de schandpaal genageld. De bank moet nu miljoenen rekeninghouders gaan doorlichten. Overigens een simpel proces. Iedereen die bedragen binnenkrijgt en uitstuurt of stort van meer dan een paar duizend euro gaat nader onderzocht worden. Van die miljoenen rekening houders blijven er een paar honderdduizend over. Vervolgens beginnen ze met de grootste bedragen.

Gisteren is goud voor het eerst in zes jaar weer boven de $1,500.00 per ounce gekomen. De Zilverprijs is gisteren boven de $17.00 per ounce gekomen. De zilverprijs steeg in de laatste 24 uur maar liefst 2,6%.

De Amerikaanse soyabonen aanbieders zijn nu hard werk aan het maken van marketing in de rest van de wereld. De Chinese markt is nu weggevallen en dat houdt in dat China elders gaat inkopen en dat andere landen dus op zoek zullen gaan naar nieuwe aanbieders. De Amerikaanse boeren willen daarbij wel helpen.

BoJo had gehoopt dat zijn lompe inkomen gevolgd zou worden door een wegtrekkende beweging van de EU en dus meer bewegingsruimte voor het VK. Dat werd een koude kermis. De EU wijkt geen centimeter. Volgens de EU is er al een akkoord gesloten en ze mogen tekenen op het lijntje. Geen reden om opnieuw te onderhandelen.

Engelse huizen met een prijs boven een miljoen pond zijn moeilijker te verkopen en dalen in prijs.

In Denemarken kan je nu een 20 jarige hypotheek krijgen tegen 0% rente. De totale gekheid van de huidige markt wordt hiermee wel heel erg duidelijk. Er is zelfs al een bank die je voor 10 jarige hypotheken 0,5% rente GEEFT. Die bank geeft ook 30 jarige hypotheken uit voor 0,5% rente die je nog wel moet betalen.
Het mag iedereen wel duidelijk zijn dat dit totale zotheid is. Dit gaat in tegen alle logische wetmatigheden van de economie.

Tags
Vorig artikel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *