LADEN

Typ om te zoeken

Geld printen werkt fantastisch

Bedrog en fraude Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Geld printen werkt fantastisch

geld printen

Overal leest u dat geld printen een slecht idee is. Ook ik heb dat vaak geschreven.
Aan de andere kant heb ik ook geschreven dat we onze welvaart niet zouden hebben als we nog altijd op een gouden standaard systeem zouden zitten.
Geld printen biedt dus enorme voordelen die een degelijk door goud gedragen systeem ons niet zou kunnen bieden.


Geld printen is dan ook vals spelen.
Vals spelen hoort niet en is niet netjes, maar als het je enorme voordelen biedt en je al meer dan veertig jaar er mee wegkomt, dan wordt het natuurlijk wel de norm.
Dat we nu dus overal lezen over MMT is geen verrassing. Politici willen geld printen tot de norm verheffen omdat het al zo lang fantastisch werkt.
Men is van mening dat het systeem zo goed werkt dat het nu beleid kan worden. Monetaire discipline kan de deur uit. Waarom nog moeilijk doen als het makkelijk kan?
Denk niet dat de aanhangers van deze nieuwe theorie in een bepaalde politieke hoek te vinden zijn. ALLE politici uit alle stromingen hangen deze nieuwe theorie aan. Ze noemen het soms anders, maar van links naar rechts willen ze geld printen om de economie gaande te houden.
Zonder uitzondering willen ze geld printen en naar de kiezers toe Sinterklaas spelen. Hun politieke leven hangt er vanaf. Denk je dat je gekozen gaat worden als je als enige politicus stelt dat we terug in welvaart moeten om monetaire discipline terug in te voeren?
Neen toch?
U kiest niet voor een dergelijke sukkel. Niemand doet dat. We willen het allemaal beter hebben en dus kiezen we voor de grootste leugenaars. Degene die ons het beste voorliegt mag op het pluche plaatsnemen.
Alleen enkele financiële experts geven nog wat tegengas. Die hebben al veertig jaar ongelijk, dus wat weten die er nog van?
MMT gaat de standaard worden en pas als het systeem klapt zullen we terug gaan naar een degelijker systeem… voor een tijdje en dan begint het spel opnieuw.
Gaat dit dan mis?
Ja natuurlijk gaat dit een keer mis. Daar kan je de klok op gelijk zetten. De vraag is slechts wanneer het mis gaat. Dát is de grote vraag. Het kan volgende week zijn, het kan nog veertig jaar duren, maar het gaat mis, 100% zeker.

Tags

4 Reacties

 1. Van der Vloedt Marc 25 april 2019

  Het zal mis gaan als de CEO’s , de nieuwe koningen en hun hofhouding, ruzie krijgen over de te veroveren gebieden en botsen op bevriende of vijandige staatstroepen (inlichtingen- , spionage- en buitenlandse handel diensten) en andere munten gaan hanteren dan de “fake” $, dan gaat er zo gezegd “iets” fout gaan lopen en is er de mogelijkheid om…een “coup” te plegen op alle aandelen, fondsen, pensioen fondsen incluis en een nieuwe kweekpoel en reservoir van “arme” slaven te hebben wereldwijd.
  Misschien er dan nog een scenario met virtuele munten bij bedenken, 😉 en je hoeft dan niets meer bij te drukken enkel de honger naar…0101010111000….uitbuiten en tijdig omzetten naar meer van dat ?

  Beantwoorden
 2. jmm.peters 25 april 2019

  de olie heeft natuurlijk ook borg gestaan voor de te printen dollar. tot die olie op is. die tijd komt snel dichter bij. of je zoekt een nieuwe bron die de olie plaats kan vervangen. en ja men heeft er een gevonden. wat achten we van helium3 of de gouden planeten bezoeken en leeg roven. ik denk hij die het eerste in de ruimte deze delfstoffen kan pakken. die gaat de wereld munt leveren. dus er is zeer grote haast.

  Beantwoorden
 3. Theo Benschop 25 april 2019

  Ik ben het in vrijheid met de vrijheid van speech en de vrijheid om wapens te dragen niet eens met de historisch retorische vraag

  “Waarom nog moeilijk doen als het makkelijk kan?”

  en wel globaal in de geschiedenis van de mensheid in de hele teringzooi van de Tegenpartij door de bank genomen toegespitst op het duurzame motto

  “Geen woorden, maar daden, geen duurzaam gezeik, iedereen duurzaam rijk!”

  hierom.

  Waarom in de geschiedenis van de mensheid in vrijheid met de vrijheid van speech en de vrijheid om wapens te dragen op enig moment überhaupt moeilijk doen als het globaal in de geschiedenis van de mensheid in vrijheid met de vrijheid van speech en de vrijheid om wapens te dragen in de hele teringzooi van de Tegenpartij toegespitst op het duurzame motto

  “Geen woorden, maar daden, geen duurzaam gezeik, iedereen duurzaam rijk!”

  door de bank genomen toegespitst in historisch retorische zin ook makkelijk kan?

  Daarentegen kan er tot het einde der tijden op klaarlichte dag niemand in vrijheid met de vrijheid van speech en de vrijheid om wapens te dragen zijn die de conclusie van de auteur

  “ALLE politici uit alle stromingen hangen deze nieuwe theorie aan.”

  in een in goede orde overeengekomen agreement to agree niet volledig in vrijheid met de vrijheid van speech en de vrijheid om wapens te dragen tot het einde der tijden niet zwart op wit zullen onderschrijven.

  Dit uiteraard met de uitzondering die de in goede orde overeengekomen agreement to agree op klaarlichte dag zwart op wit tot het einde der tijden bevestigt van de duurzame luchtfietsers van de partij uiteraard in vrijheid met de vrijheid van speech en de vrijheid om wapens te dragen niet voor de mensen maar voor de dieren met de duurzame luchtfietserij met de voor de mensen in vrijheid met de vrijheid van speech en de vrijheid om wapens te dragen onbeschrijfelijke toestanden op het gebied van

  “Economie: Je geld of je leven? Opkomen voor dieren­rechten. Gezonde landbouw en duurzaam voedsel. Natuur voorop stellen. Milieu, klimaat en energie. Wonen, zorg, onderwijs en cultuur. Veiligheid, privacy en burger­rechten. Europa, ontwik­ke­lings­sa­men­werking en defensie.”

  waar uiteraard de mensen in vrijheid met de vrijheid van speech en de vrijheid om wapens te dragen globaal in de geschiedenis van de mensheid in de hele teringzooi van de Tegenpartij door de bank genomen toegespitst op het duurzame motto

  “Geen woorden, maar daden, geen duurzaam gezeik, iedereen duurzaam rijk!”

  tot het einde der tijden geen boodschap aan hebben.

  T.a.v. de historisch retorische vragen in “Ze noemen het soms anders, maar van links naar rechts willen ze geld printen om de economie gaande te houden. Zonder uitzondering willen ze geld printen en naar de kiezers toe Sinterklaas spelen. Hun politieke leven hangt er vanaf. Denk je dat je gekozen gaat worden als je als enige politicus stelt dat we terug in welvaart moeten om monetaire discipline terug in te voeren? Neen toch? U kiest niet voor een dergelijke sukkel. Niemand doet dat. We willen het allemaal beter hebben en dus kiezen we voor de grootste leugenaars. Degene die ons het beste voorliegt mag op het pluche plaatsnemen. Alleen enkele financiële experts geven nog wat tegengas. Die hebben al veertig jaar ongelijk, dus wat weten die er nog van? MMT gaat de standaard worden en pas als het systeem klapt zullen we terug gaan naar een degelijker systeem… voor een tijdje en dan begint het spel opnieuw. Gaat dit dan mis? Ja natuurlijk gaat dit een keer mis. Daar kan je de klok op gelijk zetten. De vraag is slechts wanneer het mis gaat. Dát is de grote vraag. Het kan volgende week zijn, het kan nog veertig jaar duren, maar het gaat mis, 100% zeker.”

  kan dan ook iedereen tot het einde der tijden in de geschiedenis van de mensheid in vrijheid met de vrijheid van speech en de vrijheid om wapens te dragen in de hele teringzooi van de Tegenpartij onder het duurzame motto

  “Geen woorden, maar daden, geen duurzaam gezeik, iedereen duurzaam rijk!”

  duurzaam tot het einde der tijde de klok erop gelijk zetten dat dit systeem op grond van de wet van Murphy,

  dus inclusief de krachten die dit systeem in vrijheid met de vrijheid van speech en de vrijheid om wapens te dragen in een verlies-verlies situatie tegen beter weten in tot een suc6 wilde maken,

  zal klappen,

  zodat dan ook iedereen tot het einde der tijden in de geschiedenis van de mensheid in vrijheid met de vrijheid van speech en de vrijheid om wapens te dragen in de hele teringzooi van de Tegenpartij onder het duurzame motto

  “Geen woorden, maar daden, geen duurzaam gezeik, iedereen duurzaam rijk!”

  in de tot het einde der tijden op klaarlichte dag zwart op wit in goede orde overeengekomen agreement to agree de conclusie van de auteur tot het einde der tijden zal onderschrijven!

  Beantwoorden
 4. Bert van holsteijn 26 april 2019

  Als het 40 jaar super goed gaat mag het natuurlijk ook wel eens niet werken.
  Elke dag is nog steeds een feestje als het geld uit de muur komt.
  Fijne koningsdag.

  Beantwoorden

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *