LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 24 april 2019

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 24 april 2019

ryanair

Samsung wilde graag, heel graag, de eerste met een vouwbare telefoon zijn. Helaas waren ze te gretig in twee opzichten. Namelijk te snel en veel te duur. Dit is wederom geen goede reclame voor het bedrijf.

De VS gaat de handel in Iraanse olie volledig aan banden leggen. Daarmee wordt bewust gekozen voor een ramkoers. Iran kan hierop besluiten dat de Staat van Hormoez dicht gaat. Ze hebben duizenden speeboten die met raketwerpers iedere olietanker in lichterlaaie kan zetten. Ondertussen slapen we hier gewoon verder en laten we de idioten in de VS een potentiële derde wereldoorlog ontketenen.

Ryanair heeft haar zaak tegen acht piloten verloren en moet ze per persoon enkele tonnen betalen. Natuurlijk spartelen ze tegen, maar ze komen er op deze manier goedkoop van af en dat weten ze. Toch gaat Ryanair in beroep, want in de kern is het gewoon een vreselijk bedrijf.

Blokker verkoopt de ketens Marskramer, Prima, Novy en Toys2Play aan Audax Group. Een overname bedrag is niet genoemd.

Credit Suisse zag haar kwartaalwinst met 8% toenemen. Over heel 2018 heeft het bedrijf voor het eerst in 4 jaar weer winst gemaakt.

Het Amerikaanse ministerie van Financiën heeft geweigerd om de belastingpapieren van Trump vrij te geven. Dit zal waarschijnlijk tot aan de Hoge Raad worden aangevochten.

Een Amerikaanse bitcoin handelaar dacht slim te zijn en was met zijn woonboot tot 15 mijl uit de kust van Thailand gaan liggen. De Thais pikten dat niet en hebben zijn woonboot op sleeptouw genomen en hem bij aankomst in de haven gearresteerd. Hij kan nu levenslang of de doodstraf krijgen vanwege het illegaal Thailand betreden. De Amerikaan maakt deel uit van een groep mensen die zich Seasteaders noemen. Mensen die op zee leven en die zich niet gebonden voelen aan een bepaald land en haar wetten.

SAP maakte meer omzet, maar eenmalige posten hebben de winst gedrukt.

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *