LADEN

Typ om te zoeken

Die schandelijke huisjesmelkers

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Die schandelijke huisjesmelkers

huurhuis

Ik koop in de VS (huur)huizen op. Ik heb er nu 16. Daarmee ben ik ook een huisjesmelker geworden…


Dan hebben sommige mensen hun oordeel al helemaal klaar. Toch vervul ik in de VS een belangrijke rol. De huizen die ik koop zijn niet erg gewild vanwege de staat waarin ze zich bevinden. Er rusten vaak enorme schulden op en ze kennen achterstallig onderhoud. Sommige van de huizen staan op de nominatie om gesloopt te worden omdat er al heel lang geen eigenaar traceerbaar is.
Ik koop de panden op, betaal de achterstallige schulden (zitten in de koopprijs) en knap de woningen op, waarna ze in de verhuur gaan.
Uiteraard dat alles alleen als de uiteindelijke koopprijs heel de onderneming rendabel maakt. Als de woning te ver onder water staat, dan zal er eerst door de schuldeisers afgeboekt moeten worden. Ze zien dat vaak zelf ook wel in en we komen tot op heden vaak wel tot een vergelijk.
Kortom, de lokale overheid is blij met me, want door mijn aankoop worden achterstallige belastingen alsnog voldaan. Veel bedrijven zijn blij met me, vanwege dezelfde reden, maar ook de lokale middenstand is blij met me, want ik zorg vanwege de renovatie en het weer bewoonbaar worden van de huizen voor omzet en werk.
Als dan eenmaal zo’n huis opgeknapt is, komt er een huurder in en die is blij met een prima plek om te wonen terwijl de buren blij zijn dat de bouwval naast hun huis nu een netjes bewoond huis is geworden.
Ooh die huisjesmelkers toch, wat zijn ze allemaal een plaag voor de maatschappij…

Tags
Volgend artikel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *