LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 28 juni 2019

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 28 juni 2019

bitcoin

Ik kreeg gisteren wat vragen over de Geet motor. Het zou niet kunnen werken en zo. Kan zijn, ik ben geen techneut. Maar vertel dat dan aan die mensen in Brummen die al jaren motoren aanpassen met de techniek. Blijkbaar doen die wat verkeerd want volgens hun ervaring werkt het wel. Die mensen bereiken? Zoek even op Internet naar Brummen en Geet. Ik vond ook de naam Robert Boerman.

Winstname op bitcoin. Het zat er al aan te komen. Ik schreef daar al vaker over. Bij een herstel van de bitcoin koers gaan mensen die in november en december 2017 bitcoins kochten rond hun aankoopkoers nu verkopen om zoveel mogelijk geld terug te halen. Het is daarmee niet over, maar we zullen dat voorlopig nog wel even blijven zien. De koers van bitcoin daalde vannacht 15%.

Vandaag en morgen is de G20 in Japan. Op de foto staat Trump naast de kroonprins van Saoedi Arabië. U weet wel, degene die de journalist in mootjes liet hakken.

Miljardair Radovan Vitek heeft de eerste ronde gewonnen in een zaak tegen het in New York gevestigde Kingstown Capital Management, dat hij beschuldigd van een 1 miljard dollar grote fraude.

Huawei (hu-a-wij] mag dan misschien geen beleid heben om met de Chinese overheid samen te werken, maar verschillende medewerkers hebben wel nauwe contacten gehad met voor het militaire apparaat van China. Samen met hen werd er uitvoerig onderzoek gedaan.

In de Mooie Beursdag portefeuille een aandeel met een K/W verwachting van 0,5. U leest het goed… Toch is het aandeel op langere termijn niet zo heel koopwaardig. we hebben het dan ook niet voor de lange termijn in portefeuille. https://www.mooiebeursdag.nl

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *