LADEN

Typ om te zoeken

De nieuwe “Panama” route (Tom Lassing)

Bedrog en fraude Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

De nieuwe “Panama” route (Tom Lassing)

We weten dat de Panama Papers in feite een route openbaar gemaakt hebben die in realiteit in feite al verleden tijd is. Zelfs Cameron had al jaren geleden zijn rekening gesloten.

Het ‘geheim’ van die Panama route is waarschijnlijk door de CIA openbaar gemaakt. We dachten in eerste instantie om buitenlandse (vijandig gezinde) regeringsleiders een hak te zetten, maar er waren mogelijk meer en andere redenen. Ondertussen was al wel duidelijk dat er een nieuwe weg is voor zwart geld en daarom kon de Panama route opgeofferd worden.
Er is dus een nieuwe route en niet minder dan een bedrijf als Bloomberg heeft die al openbaar durven te maken!
Het nieuwe belastingparadijs is tot verbazing van velen “De Verenigde Staten zelf!”
U leest het goed. Juist het land dat korte metten maakte met Zwitserland, Panama en de tropische eilanden als save havens voor zwart geld is nu de nieuwe plek waar het geld heen moet. En niet toevallig is het een bedrijf van de familie Rothschild dat hier als spil aan het fungeren is.

De macht en kracht van de VS is gebruikt, zeg maar misbruikt, voor de winsten van de familie Rothschild.

Hadden we uiteindelijk iets anders verwacht? Zo werkt dat toch bij die superrijke bankiers? Dat weten we toch?
Ze hebben “het nieuwe Zwitserland” in de VS gecreëerd.
Als je het maar aandurft om je geld in handen te geven van Rothschild kan je er alles dat je voorheen elders verkreeg.
Amerika spreekt schande van Amerikanen die hun geld offshore stallen, maar ze doet er via Rothschild alles aan om buitenlanders te verleiden hun geld wel naar de VS toe te laten sturen.
Als rijke of als bedrijf krijg je de garantie dat je rekening geheim blijft. Officieel mag je geen dingen doen die in je eigen land verboden zijn en daar teken je ook voor. Controle daarop is er uiteraard niet en gegevens worden niet doorgespeeld.
Rothschild staat daar garant voor en Rothschild is nu eenmaal degene die niet alleen de Amerikaanse politiek in de zak heeft, maar ook het Amerikaanse justitiële apparaat, alsmede haar militaire apparaat.
In Reno is nu door Rothschild een nieuw trust kantoor opgezet. De regels in Nevada zijn zeer gunstig voor Rothschild en enorme bedragen gaan nu van Bermuda, Panama en andere save havens naar onder meer Nevada, Wyoming en Zuid Dakota.
Zelfs Rothschild zelf geeft toe dat haar nieuwe activiteiten zijn opgezet omdat de VS, in tegenstelling tot de andere landen, niet zomaar gegevens aan anderen doorgeeft. Ze eist het wel van anderen, maar weigert zelf daar aan mee te werken. Rothschild exploiteert dat gegeven schaamteloos. Ze heeft het immers waarschijnlijk via haar lobbyisten zelf zo geregeld.
Bron: http://www.bloomberg.com/news/articles/2016-01-27/the-world-s-favorite-new-tax-haven-is-the-united-states

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *