LADEN

Typ om te zoeken

Hou eens op over die goudkoers complottheorie (Tom Lassing)

Beleggers Nieuws Goud Laatste Nieuws

Hou eens op over die goudkoers complottheorie (Tom Lassing)

De prijs van goud en zilver werd en wordt gemanipuleerd. Voor de één een gegeven, voor de ander puur en alleen een complottheorie.
Als je de koersrichting niet aanstaat, dan is het vast een complot en als je gelijk hebt, dan ben je een fantastische belegger.
Daar leek het misschien wel eens op, maar voor mij was duidelijk dat de koers van zowel goud als zilver zwaar gemanipuleerd werden.
Het werd vooral ‘geregeld’ via de koersvaststelling in Londen. Daarbij werden aan het begin en aan het eind van de handelstijd enorme transacties in het systeem gebracht die de koers daar brachten waar de grote partijen deze graag naar toe wilden hebben.
Dat gebeurde niet af en toe, maar het was jarenlang misschien wel tientallen jaren lang een dagelijks ritueel.
Maar bewijs dat maar eens.
Enkele futureshandelaren hebben in 2014 een rechtszaak aangespannen en hebben de rechter hun bewijzen voor de manipulatie voorgelegd.
Bewijzen waar de rechter van onder de indruk was.
Deutsche Bank, die aangeklaagd was, kon geen kant meer op.
De rechtszaak doorzetten zou waarschijnlijk in gaan houden dat deze bank NOG weer een schandaal te verwerken zou krijgen. Deutsche Bank is echter op dit moment niet in de situatie dat zo’n schandaal makkelijk weggeschoven zou kunnen worden. Een verloren rechtszaak kan op dit moment zelfs het einde van heel deze bank betekenen, zo zwak staan ze er voor.
Er is dus een schikking getroffen.
En deel van die schikking houdt in dat Deutsche bank inzicht gaat geven in hoe ze de koersen van goud en zilver jarenlang manipuleerden en… en nu wordt het helemaal mooi, ze gaan inzicht geven welke andere banken in het complot meededen.
De beerput gaat ook hier open.
En reken er maar op dat het gaat stinken!
Gaat dit inhouden dat de koers van goud en zilver nu omhoog gaat schieten?
Ik kan die garantie niet geven. Het einde van de manipulatie kan namelijk ook inhouden dat de banken deze handel verlaten en dat de omzetten even een dip laten zien. Aan de andere kant is het constante drukken van de prijs binnenkort helemaal over en dat kan inhouden dat een beweging omhoog ook echt een beweging omhoog kan gaan worden.
Hoe dan ook is het voor de handel gunstig dat de bedriegers ontmaskerd gaan worden.
Als er ooit een moment is om goud en zilver te kopen, puur op basis van veranderingen in de markt, dan is het nu wel.
www.goudgoud.com
www.goudaandelen.com
www.zilveraandelen.nl

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *