LADEN

Typ om te zoeken

De leugen begint Republikeinen zelf pijn te doen

Bedrog en fraude Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

De leugen begint Republikeinen zelf pijn te doen

In Arizona werden de verkiezingen vrijwel geheel door Republikeinen georganiseerd. De Democratische presidentskandidaat won er, waarna de Republikeinse presidentskandidaat de leugen in de wereld bracht dat er wel fraude gepleegd moest zijn.
Dat resoneerde bij de nodige Republikeinen en heel wat complottheorieën kwamen vervolgens naar boven.
Het resulteerde uiteindelijk in drie hertellingen/onderzoeken in Arizona en daarna een discutabele eenzijdige controle door de Republikeinen via een extern bedrijf. Dat bedrijf gaat nu helemaal los en pakt alle complottheorieën op en controleert ze stuk voor stuk.
Zo worden alle stembiljetten gecontroleerd op bamboe. Het gerucht ging namelijk dat China biljetten verwisseld had met in China gedrukte exemplaren en in China groeit bamboe, dus worden alle stembiljetten nu gecontroleerd op de aanwezigheid van bamboe. Dat China ook gewoon in de VS papier had kunnen kopen en kunnen drukken kwam niet bij de verzinner van het complot op. Dat China ook bamboeloos papier zou kunnen maken ook…
Er is nu ook een nieuw complot opgedoken. Dat is dat de weggenomen biljetten vervolgens aan kippen gevoerd zijn. Om het bewijs definitief weg te werken zijn vervolgens de kippen verbrand.
Immers, dat moet wel, want wie heeft er nu ooit gehoord van papier dat kan branden? Zoiets moet je uiteraard via kippen doen… Wie verzint die onzin? Hoe zwaar moet je gedrogeerd zijn om zoiets te verzinnen?
Eigenlijk is het zo dat je het zo gek niet kan verzinnen of ze pakken in Arizona en elders in de VS de complottheorieën vol op.
Toch is het de Republikeinse verkiezingsorganisatoren in Arizona nu wel genoeg. Ze zijn het zat dat ze nu als oplichters neergezet worden die Trump hebben laten verliezen met hun zogenaamde bedrog.
Dát hadden ze even niet verwacht dat er zou gebeuren. Het begint ze nu zelf pijn te doen. Hun eigen reputatie gaat er nu aan en ‘verwarde’ Trumpisten beginnen deze Republikeinen zelfs te bedreigen met de dood. De grote leugen begint levensgevaarlijk te worden… Al wisten we dat al, want 6 januari was ook al dodelijk genoeg.

Over verward gesproken… Het volgende geloof je ook niet… De sjamaan die het Capitool bestormde, heeft een advocaat die tegenover de rechter heeft verklaard dat zijn cliënt, en de andere mensen die 6 januari het Capitool bestormden, geestelijk behoorlijk onderontwikkeld zijn. Eigenlijk zijn het volkomen idioten die misleid zijn en niet toerekeningsvatbaar verklaard moeten worden. Ze moeten niet gestraft, maar verpleegd worden…
Niet mijn woorden, maar vrij vertaald de woorden van de advocaat van de sjamaan. De sjamaan heeft volgens de advocaat Asperger en dat verklaart alles en moet ook alles goed maken. Elon Musk bewijst dat Asperger allesbehalve een handicap hoeft te zijn. Ook Albert Einstein had Asperger. Dat dus wegzetten als legitimering om strafbare onbestraft te laten is opmerkelijk en naar mijn idee vrij kansloos. Door je eigen advocaat als geestelijk gehandicapte weggezet worden is ook nogal heftig. Hoe serieus wil je de rest van je leven nog genomen worden?

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *