LADEN

Typ om te zoeken

Chiphol schandaal

Bedrog en fraude Beleggers Nieuws

Chiphol schandaal

rechtspraak

Het slachtoffer van het schandaal is al overleden, maar Jan Poot heeft uiteindelijk wel gelijk gekregen. De rechter die hem in zijn ogen een poot uitdraaide is bij nader inzien een rechter gebleken die hem inderdaad een poot uitdraaide.
Rechter Westenberg heeft onder ede gelogen. Toen hij indertijd dreigde ontmaskerd te worden, heeft hij zichzelf laten uitschrijven en zichzelf met 75.000 euro laten vertrekken.
De staat mag nu opdraaien voor het bedrog van deze voormalige rechter.

rechtspraak
Westenberg is nu zelf 73 en zal het niet leuk vinden dat zijn naam door het slijk gehaald wordt, maar hij heeft een goed pensioen en al zijn juridische kosten worden door de staat opgepakt. Een prachtige manier om rechters weg te laten komen met structureel bedrog.
Uiteindelijk kan deze rechter de staat wel eens een extra 6 miljoen gaan kosten en daarbij heeft hij willens en wetens verschillende bedrijven en levens van ondernemers naar de knoppen geholpen.
Als dat gerechtigheid is, dan lust ik er nog wel een paar.
Liegende rechters moeten niet door de staat beschermd worden! Dit is een volkomen verkeerd signaal dat de Nederlandse overheid hier afgeeft. Je kan het niet maken dat je criminele rechters zo in bescherming neemt.

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *