LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 29 november 2018

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 29 november 2018

bitcoin, blockchain

Krijg ik écht 500 euro korting EN daarboven op nog eens 30 euro omdat ik via Beursbox kom? Gisteren weer iemand mogen verrassen met die extra 30 euro. Is toch een keertje leuke lunch buiten de deur met z’n tweeën.
– Gisteren in de regio Eindhoven een nieuwe strategie van een criminele bende. Vier overvallen vrij kort na elkaar, meerdere daders. Politie was al ingezet bij PSV-Barcelona. Wat er nog beschikbaar was ging massaal naar de eerste overval en daarna was het vrij spel voor de andere overvallers. Zou me verbazen als de daders vanochtend al niet in Roemenië zijn. Ook opslagruimte Shurgard Eindhoven is leeggeroofd. Het criminele element neemt Brabant schaamteloos over.
– De Nederlandse export naar China is aanzienlijk afgenomen. Dit komt onder meer omdat China de deur heeft dichtgedaan voor afval. We moeten nu onze eigen troep verwerken.
– De koers van bitcoin is gisteren weer ruim 10% gestegen. Daarover in deze nieuwsbrief meer.

bitcoin, blockchain
– Trump zegt heel ontevreden over Fed voorzitter Powell te zijn, maar hij kan hem niet ontslaan. Hij heeft hem zelf aangesteld en dan houdt het op. De aanstelling is een privilege van de president, maar het is een private onderneming en ontslaan van de voorzitter is niet aan de president.
– Experts rondom beveiliging van Internet blijven waarschuwen voor de enorme onveiligheid van The Internet of Things. Heel veel toepassingen kennen vrijwel geen adequate beveiliging en kunnen dus gehacked worden.
– In China worden nu heel veel fintech bedrijven opgestart en net zoals dat in de VS gebeurde, zien we dat veel van die bedrijven nogal shady te werk gaan. Dit kan economische een groot gevaar opleveren. In de VS veroorzaakten banken en andere fintech bedrijven de crisis van 2008. China heeft gezien de omvang van haar markt de potentie om dat dunnetjes over te doen.
– De Amerikaanse beurzen zijn gisteren aanzienlijk hoger gesloten.

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *