LADEN

Typ om te zoeken

1% rendement per dag

Bedrog en fraude Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

1% rendement per dag

fraude waarschuwing

Gisteren kreeg ik weer een aanbieding door.
Meer dan 1% per dag garanderen ze me.
Even zonder dollen, als dat mogelijk was, dan heb je zo een miljard bij elkaar. Reken eens uit hoe lang je dan nodig hebt om Nederland over te nemen, de EU voorbij te streven en om de wereld te kopen!
Denk vooral ook aan de rendement op rendement resultaten.
Als u zo rijk wilt worden als Jeff Bezos, dan neemt u zoveel geld dat u overal maar kan lenen en ga er dan in. Immers zelfs al is de rente 18% op jaarbasis op uw credit card, dan nog lacht u zich kapot om de lage rentelasten, vanwege de enorme rendementen die u gaat maken via deze aanbieder!
Gooi er een miljoen euro vreemd geld in en kijk eens hoe snel u uw eerste miljard bijeen heeft!
Uiteraard noemt de aanbieder zich “Trust Management”. Ik had niet anders verwacht.
Ze geven zichzelf ook nog andere namen en het bedrijf heeft een andere naam. De ene naam die ze gebruiken nog vertrouwen wekkender dan de andere. Helaas wordt daarmee wel wat onduidelijk wie of wat nu eigenlijk de aanbieder is. Waarom zou dat nu toch zijn…
Sinds enkele maanden hebben ze ook een programma waarbij je kan verdienen aan het aanbrengen van nieuwe klanten… Goh, wat een verrassing…
Op hun website de mededeling dat ze al 26 jaar bestaan… Maar als ik dan naar de geschiedenis van hun website kijk, dan zie ik dat deze pas op 10 juni 2020 voor het eerst online kwam. Toch raar voor een bedrijf dat al 26 jaar bestaat…

Mijn advies… Moet ik dat nog zeggen?
Blijf er ver weg van.

Ik zag ook al een Nederlandstalige aanbieder. Deze aanbieder is deelnemer in dat aanbrengprogramma dat ze gestart zijn. Hij heeft maar één doel en dat is het spekken van de eigen portemonnee. Dat u uw geld gaat verliezen in deze bedrog opzet is voor hem geen probleem. Hij hoopt dan ook al lang weer uit beeld weg te zijn.
Deze aanbieders van bedrog producten veranderen sneller van naam en website als u van schoenen. Het feit dat de schrijver zichzelf voorstelt als “Smile Forever” / “Forever Smile” is ook zo’n rood vlaggetje dat je in het oog staart.

De vraag is slechts hoe blind je wilt zijn voor de waarschuwingen die je wel degelijk krijgt als je hierop gewezen wordt.

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *