LADEN

Typ om te zoeken

Vastgoed in de VS (Tom Lassing)

Uncategorized

Vastgoed in de VS (Tom Lassing)

Zoals ik enkele weken geleden al begon te vertellen, ga ik in de VS verhuurde huizen kopen.
We gaan nu aan de slag met het eerste huis. Ik ga, zoals het er nu uitziet, met de eerste twee deelnemers en met de eigen inleg van Pro Gain BV een poging doen een verhuurd huis tegen een enorm zachte prijs te verwerven.
Waarom die zachte prijs?
We gaan een verhuurd pand in Detroit kopen. De stad is nog altijd aan het bijkomen van het bijna failliet van de Amerikaanse automobiel industrie. Hoewel de stad economisch weer uit het dal klimt, is het vertrouwen in de huizenmarkt er nog altijd niet.


Een goede zaak voor beleggers die daar een kans in zien. Kunt u het zich indenken, een net huis kopen voor enkele tienduizenden dollar?
Dat is relatief nog duur. In 2010 waren er huizen die je voor 100 dollar al kon kopen… Over weggeslagen vertrouwen gesproken. Dat was dan ook wel echt de onderkant van de markt. Daar ga ik niet actief worden. Ik zoek het aan de onderzijde van de middenklasse.
Nu is de prijs voor huurhuizen nog altijd laag en dat is deels omdat veel inwoners van Detroit een credit rating hebben die het ze onmogelijk maakt om een huis te kopen. Spaargeld hebben ze niet, dus zelfs 40.000 dollar is al te veel. Ze moeten dus wel huren.
Interesse om mee te doen?
Lees hier verder

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *