LADEN

Typ om te zoeken

Slechte pers Hugo Boss

Uncategorized

Slechte pers Hugo Boss

hugo boss, aanklacht, rechtszaak, Joe Lycett

Naar nu blijkt, is het bedrijf Hugo Boss andere bedrijven met de naam Boss er in aan het lastigvallen met rechtszaken. Hugo Boss is de grootste en heeft genoeg geld om dure rechtszaken te kunnen voeren. Gelijk hebben en gelijk krijgen is dus een kwestie van genoeg geld beschikbaar hebben.
Zo is een kleine brouwerij in Swansea nu door Hugo Boss onder druk van dure rechtszaken gedwongen om producten een andere naam te gaven. Ze konden eventuele rechtszaken niet betalen en hebben dus maar de kosten geaccepteerd van een nieuwe naam en logo voor de producten. De kleine brouwerij was 10.000 pond kwijt aan extra kosten en waarom? Omdat het woordje “boss” in de naam zat en iemand dat zou verwarren met Hugo Boss? Kom nu toch.
De Engelse komiek Joe Lycett is de actie van Hugo Boss zo zat dat hij zijn eigen naam nu officieel heeft laten veranderen in Hugo Boss. Hij gaat dus nu het land rond met zijn nieuwe show onder de naam Hugo Boss.
Daar zullen ze bij Hugo Boss minder blij mee zijn. Moet je je als bedrijf maar niet zo schandelijk gedragen.
In feite zouden consumenten bedrijven ook op dit soort gedrag moeten afrekenen en weigeren nog langer producten van het bedrijf te kopen tot ze hun gedrag verbeteren.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *