LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 29 mei 2020

Uncategorized

Marktbeeld 29 mei 2020

permacultuur
  • Ik heb even de tijd genomen om de blog op mijn permacultuur site bij te werken met de laatste projecten waarmee ik de afgelopen weken bezig ben geweest. Ik heb het nodige in de tuin gedaan. Misschien leuk om ook eens naar te kijken?
  • Gisteren al wel wat reacties gehad op mijn oproep wat te doen met vakantiegeld. Neo Finance en goud(aandelen) doen het goed. Er zijn slechts enkelen die zich op futures, cfd’s, bitcoins, crypto’s etc. gaan storten. Aflossen van hypotheek heb ik ook al voorbij zien komen. Ik ben heel benieuwd hoe het iedereen vergaat.
  • Zeven dagen geleden werd via Neo Finance een B-lening uitgezet. Gisteren werd deze alweer afgelost door de leningnemer. De reden is niet gegeven, maar de kans bestaat dat deze persoon slechts enkele dagen geld nodig had. Het kan echter ook zijn dat hij elders een goedkopere lening kon aangaan. Hoe dan ook, het is voor mij jammer dat ik slechts enkele dagen rente heb gekregen, maar het is een goede zaak dat ook dit gewoon mogelijk is bij Neo Finance.
  • Nog altijd zijn de vleesverwerkende bedrijven in Europa de huidige hotspots voor Corona. Voor de rest is de ziekte vrijwel uitgeraasd, maar onder de buitenlandse medewerkers binnen die sector is het nu pas goed uitgebroken. Het laat goed zien dat vooral binnen je de nodige maatregelen moet nemen om afstand van elkaar te houden. Die mensen wonen, werken en reizen steeds hutjemutje.
  • De kans bestaat dat Hong Kong de speciale status in de VS gaat verliezen. Dat zou inhouden dat de stadstaat voortaan met veel hogere invoerrechten te maken krijgt. Trump gaat vandaag een persconferentie over China geven. Hij gaat stoere taal laten horen. Xi belt hem daarna op: bakkie doen? Trump gaat gretig akkoord en Xi is zijn beste vriend weer. Je kan er een klok gelijk op zetten.
  • Voor 7 miljoen dollar kunt u bij Stockholm een heel dorp kopen. Het is een mooi verhaal van een helende bron die rond 1700 werd ontdekt en die uiteindelijk een soort vakantiepark werd. Alle 144 hectare zijn te koop in één deal. Er zit zelfs een waterproducent is de deal verwerkt. Het bronwater zou helende werking hebben.
Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *