LADEN

Typ om te zoeken

Innoconcepts Aandelen Beurs Analyse

Uncategorized

Innoconcepts Aandelen Beurs Analyse

Innoconcepts beurs analyse koers grafiek

11 dec 2009

Op 20 maart 2008 schreef ik rond een koers van 11 euro dat ik niets zou doen in dit aandeel. Op 18 juni schreef ik wederom over het aandeel, het was toen te vinden op 10,18. Vanochtend keek ik toch maar weer eens. Mijn besluit om het aandeel links te laten liggen was heel erg goed. We zijn gisteren voor de tweede dag achtereen onder de 1 euro uitgekomen. Dit gokfonds van welleer is nu een pennystock geworden. Triest voor wie er indertijd wel in geloofde, maar ik ben blij dat we alle lezers hier een 90%+ verlies hebben weten te besparen.

18 juni 2008

De laatste analyse was alweer op 20 maart 2008. Toen gaf ik aan er niets mee te doen. Dat was op een koers van 11 euro. We sloten gisteren op 10,18 een nieuw dieptepunt.

20 mrt 2008

Het gaat de laatste weken koers technisch niet best met dit gok aandeel. De steun van 12 euro is recent doorbroken en nu staan we ondertussen al onder de 11 euro. Ik doe hier helemaal niets mee.

28 nov 2007

Er was recent een flink herstel, maar omzet in de stukken is er nog amper. Dit is in feite niets anders dan een gokfonds. Als een grotere belegger wil kopen, dan zien we onverwachts een spike omhoog, is het andersom, dan gaat onverklaarbaar de koers fors omlaag. Een serieuze handel is er dus niet in deze stukken. Alleen als u het bedrijf en de gang van zaken in het bedrijf goed kent en vanuit fundamentele gegevens dit aandeel interessant vindt, zou u een positie kunnen overwegen. Ik zal pertinent geen positie innemen. Het is voor mij simpelweg geen positie die ik zou overwegen.

17 aug 2007

Op 25 juli was het al over voor wat betreft een eventuele trade in Innoconcepts. Vooralsnog raad ik in dit marktsentiment geen nieuwe trade aan.

21 juni 2007

We leggen de stoploss voor traders/gokkers op 15,95 end of day.

21 mei 2007

De snelle beweging is er gekomen, het aandeel is in korte tijd van 12 naar boven de 15 gestegen. Ik deed er niet aan mee. Dit is puur gokken, maar met sentiment dat meezit kan het hard omhoog gaan. Gokkers kopen en leggen de stoploss op 14,8.

11 apr 2007

Op 11 jan schreef ik: Innoconcepts is echt een aandeel voor particulieren. Die zien er in de paar dagen dat het aandeel in de zon staat veel brood in, en daarna houdt het op. Het bleek ook in februari weer. In enkele dagen een run-up naar boven de 13,50 en met dezelfde vaart in enkele dagen weer terug naar af. Leuk voor gokkers, maar geen investeringsaandeel. Op 12,6 ligt de weerstand, daarboven kan er weer zo’n snelle beweging komen. Ik doe hier zelf niet aan mee.

11 jan 2007

Op 23 november schreef ik voor het laatst over dit aandeel. Het advies was toen om afscheid te nemen. Dat bleek een prima advies, want er gebeurde sinds die tijd weinig en het aandeel daalde nog een klein stukje. Innoconcepts is echt een aandeel voor particulieren. Die zien er in de paar dagen dat het aandeel in de zon staat veel brood in, en daarna houdt het op. Institutionele beleggers doen weinig in dit soort stukken.

23 nov 2006

De eventuele posities kunnen wat mij betreft het best gesloten worden. Innoconcepts is onder de stoploss gekomen waarbij het volume bedroevend slecht is. Zolang het volume niet toeneemt, is dit aandeel oninteressant.

24 okt 2006

Het volume blijft extreem laag met af en toe een uitschieter. De stoploss kan omhoog naar 11,9.

8 aug 2006

De koers kruipt vanaf eind juni weer omhoog. Het volume is extreem laag en daarmee is iedere belegging in dit aandeel een speculatieve. Steun is er op 11,6. Hier ligt dus een kans voor de zeer speculatieve belegger.

24 apr 2006

Begin april ging de stop loss eraan. Op dit moment zie ik nog geen reden een nieuwe positie te willen oppakken. Het volume is over het algemeen erg laag en daarmee is het aandeel gewoon te gevaarlijk.

13 mrt 2006

Sinds de vorige analyse is er weinig beweging geweest. Er is begin februari een top gezet en we zijn nu bezig met een test die vooralsnog niet goed verloopt. Stop loss van 12,8 verhogen naar 12,95 end of day.

14 feb 2006

Innoconcepts is in januari daadwerkelijk doorgebroken maar liet de afgelopen dagen bijzonder kleine candles zien. Aandeelhouders nemen hier geen risico en leggen de stop loss op 12,8.

16 jan 2006

Innoconcepts is vrijdag uitgebroken. Vandaag zou dan de bevestiging moeten komen. Instappen kan bij een bevestiging van de doorbraak. Stop loss in dat geval op 10,9.

22 dec 2005

Het advies van 2 december was winst nemen. Dat was een wijs besluit. Het aandeel daalde daarna van 10,3 naar 9,3. Het volume is
bedroevend. Op dit moment zou ik pas eventueel een nieuwe positie overwegen bij een positieve doorbraak boven de 10,5.

2 dec 2005

De Candles zijn de laatste twee weken bijzonder klein geworden. We zien dat in de volumes. Die zijn vrijwel weg. Alle aandacht gaat nu naar de index aandelen en dat is bij Innoconcepts duidelijk. Als u nog geen winst nam, dan zou ik dat nu toch wel doen. Pas bij een opwaartse doorbreking van de 11,2 is een hernieuwde aankoop te overwegen. Voor trading is dit aandeel dood als een pier.

28 okt 2005

De laatste dagen zagen we een prachtige stijging van 9 naar 10 euro. toch mooi 10% winst in een week tijd. Gisteren echter een prachtige Doji. Denk er dus aan tijdig winst te nemen vandaag, als de candle donker dreigt te worden. Winstnemingen lijken zich hier aan te kondigen.

26 sep 2005

Recent al eens over geschreven. Het is vooral droevig gesteld met de omzet in dit aandeel. Het aandeel staat nog altijd op of rond 9,3. Geen nieuwe positie op innemen.

19 sep 2005

Voor het eerst even een analyse van dit aandeel. Het heeft zich dit jaar prachtig gedragen, met een stijging van onder de zes euro naar nu ruim boven de 9 euro. Aandeelhouders zullen zeer tevreden zijn.
De laatste maanden is het echter droefenis troef. Immers werd de 9 euro al in mei gehaald en daarna was het vooral stuiteren tussen de 8,5 en 9,5.
Pas een slot EN een bevestiging boven de 9,5 houdt in dat er een nieuw koopmoment is aangebroken.

De Analyses zijn gemaakt door Tom Lassing, tenzij anders aangegeven.

Tom Lassing en Pro Gain BV houden geen aanzienlijke belangen in binnen Europa gelegen beursgenoteerde ondernemingen.
Het kan zijn dat Tom Lassing privé een kleine positie zal innemen conform zijn analyse en advies. U dient daar bij de beoordeling van de analyse rekening mee te houden.
Er zijn geen afspraken met banken of brokers over vergoeding omzet op basis van de gegeven adviezen. Ook als adviezen van Tom Lassing via andere aanbieders tot u komen is er geen sprake van een betaalde bijdrage. De analyses worden altijd gratis verstrekt aan derden met slechts de afspraak dat er een werkende link naar www.beursbox.nl onder staat.

Leest u ook onze disclaimer nog eens goed na. In de nieuwsbrief treft u dagelijks de meest recente analyses aan.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *