LADEN

Typ om te zoeken

De oplossing voor Amerika

site

De oplossing voor Amerika

Vanochtend heb ik een discussie met mijn accountant gehad over hoe in mijn ogen Amerika zich kan onttrekken uit de financiële crisis die zich nu aan het afspelen is. Mijn insteek was, een nieuwe munt creëren, een soort super dollar die de huidige dollar zal vervangen en meerdere economieën zal verenigen.

Onzin of onmogelijk?

Kijkt u eens naar Europa? We hebben hier bewezen dat we de Italiaanse Lire, de Franse Frank en de Griekse Drachmes, allemaal notoir zwakke munten, konden vervangen met een Euro, die nu als één van de sterkste munten ter wereld wordt gezien.
Hebben we iets opgelost?
Neen, we hebben de problemen alleen heel vernuftig verborgen. Natuurlijk was er een reden voor dat die munten zo zwak waren.
Die redenen zijn er nog, alleen we zien het nu niet, omdat de Euro de problemen zo mooi weet te bedekken.
Nederland ligt constant onder Europees vuur. Als we hier een kleine overtreding begaan, dan zit Europa ons vol op de nek. Ze doen dat om de problemen in Zuid Europa buiten ons beeld te houden.
De fraudes zijn daar nog altijd enorm, maar we horen er niets meer over, want we worden immers druk gehouden met kleine onregelmatigheden in Nederland, dat nog nooit meer van Europa gekregen heeft dan dat het gegeven heeft.

Amerika is zeer geïnteresseerd in hoe dit allemaal gedaan is en hoe succesvol het door de ECB uitgevoerd is.
Stom toevallig kreeg ik van een collega de film Zeitgeist toegestuurd.
http://video.google.com/videoplay?docid=5216403649967509740
Ik ben deze vandaag aan het kijken gegaan en na zeven kwartier zag ik tot mijn verbazing precies dit scenario uitgelegd worden. Er is zelfs al een werknaam voor de superdollar. Het is de Amero en zal in Canada, de USA en Mexico ingevoerd gaan worden. President Bush heeft naar verluidt al een werkdocument van die strekking ondertekend.

Europa heeft het voorgedaan. Op een veel grotere schaal kan Amerika een uitvoering geven aan deel twee van deze enorme fraude.
Want ook de Euro is een fraude.
We zien er niet veel van, want de fraude wordt heel goed verborgen, maar Italië, Frankrijk en Griekenland zijn niet ineens de braafste jongetjes in de klas geworden. Nederland is nu steeds de gebeten hond, maar u weet nu waarom.
De fraude gaat zo ver dat delen van de Europese begroting niet onafhankelijk onderzocht worden en ook niet openbaar zijn. De Euro is een fraude die tot nu toe werkt.
Een fraude die Zuid Europa heel veel goeds heeft gebracht en Noord Europa nog niet veel schade heeft toegebracht. Duitsland en Nederland waren zo rijk, die konden wel wat welvaart missen. Nederland verloor alleen al bij de introductie van de euro 10% van haar welvaart.
Het leven werd er niet goedkoper op, maar de kostenstijgingen werden net zo in de perken gehouden dat we er niet teveel over vielen.
Er werd maar één fout gemaakt. We mochten één keer stemmen over de nieuwe Europese grondwet.
Die fout is hersteld door die grondwet later alsnog zonder stemming geldig te verklaren.

Amerika wil de Amero invoeren, zodat de waardeloze dollar vergeten wordt. De consument moet vertrouwen krijgen in een munt die in feite net zo hol is, alleen een nieuwe historie krijgt waarmee we de oude vergeten. In feite kan Amerika dan vervolgens opnieuw beginnen en aan een tweede ronde wereldhegemonie starten.
Er is wel voor nodig dat China in de perken gehouden wordt. China lijkt nu heel wat, maar de omvang van de geldstromen van en naar China zijn nog altijd peanuts in vergelijking met wat er in en uit Amerika gaat. Amerika dat gewoon dollar bij blijft drukken naar eigen believen. De dollar is niet 0,60 euro waard zoals u nu in de bank kunt handelen, de dollar is 0,0001 euro waard, namelijk de papierprijs en een heel klein beetje.
Hoeveel is de Euro waard? Het ligt er aan ten opzichte van wat u gaat vergelijken, maar in feite is ook deze munt vrijwel waardeloos. We hebben er met z’n allen vertrouwen in, maar dat komt omdat deze munt geen geschiedenis lijkt te hebben. Ze heeft die geschiedenis echter wel… kijk maar naar de geschiedenis van de munten waaruit ze is voortgekomen.
We laten ons bedotten. We leven er leuk van, dus vinden we het niet zo heel erg, maar het blijft bedrog.

Volgend artikel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *