LADEN

Typ om te zoeken

1907, 1929 en 2008

site

1907, 1929 en 2008

In 1907 werd Amerika rijp gemaakt voor de machtsovername door de FED. In 1929 werden de laatste opstandige banken uit het veld geruimd. Er was vanaf dat moment nog maar één gelduitgevende instantie in Amerika en die stond onder leiding van één groep machtige bankiers. In 2008 gaat het niet meer om alleen Amerika. De bankiers (overigens allemaal van origine uit Europa) willen nu wereldwijd de macht grijpen.
Nu eerst worden de slechte leningen in Amerika bij de Amerikaanse belastingbetalers gebracht. Zoals ik gisteren al publiceerde, daarna gaat de FED, dat feitelijk het middel is waarmee de bankiers Amerika regeren, datzelfde geld uitlenen aan de Amerikaanse regering tegen 5% rente. Dat Amerika zo stom is, dat is tot daar aan toe, maar de roep is er nu ook in Europa dat we dezelfde stap gaan zetten.
Als we in Europa ook zo stom zijn, dan zouden dezelfde bankiers ook in Europa in één klap de absolute macht naar zich toetrekken. Reken er maar op dat ze nu door hun enorme rijkdom al oppermachtig zijn, maar als ze hier mee weg komen, dan is wel duidelijk hoe enorm groot hun macht al is.
De Amerikaanse en Europese volken zouden via hun regeringen beter zelf uit het niets de Dollars en Euro’s kunnen creëren. Geef gewoon toe dat beide munten al heel lang nergens meer voor staan en geef dat geld uit, zonder rente te vragen. Het is beter dan rente aan bankiers te verstrekken voor geld ze ook maar uit lucht creëren.
De volgende stap is terug te gaan naar een munt die ergens voor staat. Een munt die meer is dan een belofte je een schuldbekentenis te geven voor die munt. Een beproefde methode daarvoor is de goud en zilver standaard.
Doen we dit alles niet, dan zal de wal het schip vanzelf een keer keren. De geldhoeveelheid neemt door alle hulpmaatregelen zo ontzettend snel toe, dat het slechts wachten is op hyperinflatie. Zou Amerika nu niets doen, dan ontstaat het tegenovergestelde en dat is een implosie omdat miljarden als sneeuw voor de zon verdwijnen in afwaarderingen. In dat geval ontstaat deflatie, hetgeen misschien nog wel harder aankomt dan hyperinflatie. De remedie daartegen is in beide gevallen de goudstandaard. Met de goudstandaard weet u tenminste zeker dat uw pensioen straks ook echt wat gaat voorstellen. Nu is het maar de vraag hoeveel inflatie er van af zal gaan snoepen en wat u straks over zult hebben.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *