LADEN

Typ om te zoeken

Zilverprijs is opwaarts doorgebroken (Tom Lassing)

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws Zilver

Zilverprijs is opwaarts doorgebroken (Tom Lassing)

Eindelijk is het zo ver. De zilverprijs is door de technische weerstand heen gebroken. Leuk voor wie zilver heeft, maar puur op basis van de zilverprijs wordt je niet rijk.
Ik heb wel een flink deel van mijn spaargeld in fysiek zilver gestopt, maar wilt u echt beleggen in zilver, dan is het kopen van zilvermijnen veel interessanter.
Immers hebben die zilvermijnen de laatste jaren enorme koersklappen gekregen.
Ik kocht niet eens zo lang geleden (maart 2016) al wat zilveraandelen. De helft daarvan staat nu al 100% of meer hoger.
Maar dan nog staan ze meer dan 90% lager dan de koers die ze in 2011 hadden!
Een paar weken geleden (toen ik die aandelen kocht) stond zilver op 13,8 dollar per troy ounce. Nu staat zilver 16,7 en dat is procentueel een prachtige winst, maar de aandelen doen dus in de helft van de gevallen al meer dan 100% winst. Die hefboom is enorm en die kan bij een verdere stijging van de zilverprijs voor u gaan werken. Slechts één aandeel staat lager ten opzichte van de koersen in maart.
Ondertussen heb ik de eerste 100% winsten privé al binnen. Ik hoop dat de eerste kopers van het recent bijgewerkte zilverrapport daar ook al staan.
Het zilverrapport dat in maart is bijgewerkt is nog altijd te koop. De stijging van de zilvermijnaandelen zou immers wel eens net begonnen kunnen zijn.
www.zilveraandelen.nl

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *