LADEN

Typ om te zoeken

De dollarval is in voorbereiding (Tom Lassing)

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

De dollarval is in voorbereiding (Tom Lassing)

Kunt u het zich indenken dat de dollar valt? En erger nog, dat deze val al is voorbereid, net zoals indertijd de val van het communisme in Rusland goed voorbereid was.
Rusland en de VS zijn met elkaar in oorlog. Dat was al een feit direct na afloop van de Tweede Wereldoorlog. In die oorlog hebben deze twee landen hun strijd steeds via andere landen uitgevochten.
In Europa was het een stellingenoorlog, waarbij er letterlijk een ijzeren gordijn ontstond, dwars door Europa heen. In Afrika, in Afghanistan, in Zuid Amerika, in Vietnam, Oekraïne, in Korea en ga maar door, werd er een daadwerkelijke strijd gevoerd. Kijk naar Syrië vandaag. Nog altijd een strijd tussen de VS en Rusland.
De VS heeft Rusland in het verleden harde klappen gegeven. Rusland wankelde, maar viel niet, al moest het land wel het communisme  en bijna alle satalietstaten loslaten.
Het heeft nu echter goed geleerd waar haar grenzen liggen.
De VS heeft dat punt nog niet bereikt.
En Rusland wil er graag aan meewerken dat de VS haar grenzen wel leert kennen.
Hoe is de vraag, maar heel wat deskundigen zijn het er over eens dat er op 28 mei 2016 een ‘event’ gaat plaatsvinden. Zelfs de Adam Smith Institute heeft zich er al over durven uitspreken.
Of het zo ver komt en dan ook nog eens precies op de datum 28 mei 2016, dat is in mijn ogen zeer onwaarschijnlijk. Maar dat Rusland graag meewerkt aan het ten val brengen van het Amerikaanse regime, daar is geen twijfel over. De dollar is de route waarmee de VS het hardste te raken is. Saoedi-Arabië gaf dat eerder deze week ook al toe, toen bekend werd dat het land dreigde met het in de markt dumpen van 750 miljard dollar aan Amerikaanse staatsobligaties.
De oorlog woedt voort, de uitkomst is onzeker.

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *