LADEN

Typ om te zoeken

Tom Zwollo heeft de zilversector weer onderzocht

Zilver

Tom Zwollo heeft de zilversector weer onderzocht

Nadat hij al eerder met een zilverrapport was gekomen heeft Tom Zwollo gisteren een nieuw zilverrapport opgeleverd.
Het is te koop voor slechts 34,95. In het rapport een achttal aandelen van bedrijven die werkzaam zijn in de zilver sector en die om welke reden dan ook op dit moment bijzonder interessant zijn.

Dit rapport zal slechts tot 15 augustus te bestellen zijn, maar ik zou persoonlijk niet te lang wachten. De laatste dagen zagen we zilver al flink in waarde stijgen en als die trein eenmaal in gang is gezet, dan kan het wel eens lastig zijn de tred te keren.
Hoewel de prijs van zilver en de koersen van zilver aandelen geen rechtstreekse link met elkaar hebben, is het natuurlijk wel zo dat een stijgende zilverkoers de winsten van de zilverbedrijven enorm zal steunen. Een hogere zilverprijs komt dus uiteindelijk wel tot uitdrukking in de aandelenkoersen.
Nu wil het feit dat de koersen van de aandelen de laatste tijd flink achtergebleven zijn. Er is dus nogal wat in te lopen.
Vandaar dat dit wel eens een heel leuk getimed product kan zijn.
U leest er hier meer over: http://www.beursaccent.nl/zilverrapport2.html

PS: We hebben geen maximum aantal rapporten, maar wel een uiterste besteldatum. Daarna gaat het rapport van de markt, hoe mooi en kansrijk de posities op dat moment ook nog mogen zijn.

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *