LADEN

Typ om te zoeken

Zika is niet de oorzaak!

Bedrog en fraude Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Zika is niet de oorzaak!

Niet het al lang bekende Zika virus lijkt nu de oorzaak te zijn van de schedel misvormingen, maar volgens enkele Braziliaanse artsen is muggengif dat door een strategische partner van Monsanto is verkocht aan de Braziliaanse overheid de oorzaak. De Braziliaanse overheid sproeit gif rondom en in de armste wijken om door muggen gedragen ziektes buiten de deur te houden.
De fraude is dat men het wil doen voorkomen alsof het Zika virus de oorzaak is, maar dat virus bestaat al 70 jaar en heeft nog nooit tot deze problemen geleid.

zika
Er is dus iets anders aan de hand.
De eerste gedachte was de mutatie van het virus doordat genetisch gemanipuleerde muggen in enorme aantallen zijn losgelaten in dezelfde regio.
Maar nader onderzoek wees artsen op het gif dat al sinds eind 2014 overal gesproeid wordt.
Gif dat stoffen bevat waarvan men al jaren weet dat het misvormingen veroorzaakt. Bijvoorbeeld de stof thalidomide.
Waarom dan toch de link met Zika leggen?
Dat is om twee redenen.
De eerste is uiteraard het leggen van een rookgordijn, zodat de echter reden en de verantwoordelijken voor de misvormingen buiten beeld blijven en de tweede reden is geld. Als iedereen gelooft dat het de mug is, dan kan de pharma industrie miljarden verdienen aan medicijnen en vaccinaties. Politici in Brazilië zijn ongetwijfeld omgekocht met enorme bedragen om aan de fraude mee te werken. Zo werkt dat daar helaas nu eenmaal.
We hebben al eerder gezien dat de bedrijven er niet voor terugdeinzen een ziekte te introduceren en dan iedereen te bedonderen met slecht tot niet werkende vaccinaties. In dit geval is het Monsanto en haar partners dat voor mensen gevaarlijke stoffen verkoopt als muggen gif.
Ondertussen staan de nodige pharma bedrijven klaar om miljoenen volkomen overbodige vaccinaties te verkopen.

Lees hier verder: http://www.naturalnews.com/052943_Zika_virus_hoax_larvacide_chemical_GM_mosquitoes.html

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *