LADEN

Typ om te zoeken

Ze willen bedonderd worden (Tom Lassing)

Bedrog en fraude Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Ze willen bedonderd worden (Tom Lassing)

Een bedrijf zet ‘blockchain’ in de naam en het aandeel stijgt 400% in waarde… Een ondernemer doet wat in MLM en verzint er een blockchain/mining opzet bij en trekt nu volle zalen met gelukszoekers die allemaal een paar duizend euro lichter gemaakt worden.

Soms maken hebzuchtige particulieren het de oplichters wel extreem makkelijk.
De gekte is compleet en nu ik ook weer regelmatiger “warrants” tegen kom, weet ik dat de top in het zicht aan het komen is.
Dat wil niet zeggen dat de gekte daarmee al over is. Sterker nog, ze gaat nu pas echt losbreken. Iedereen wil nu in de hype meedoen.
Iedereen is deskundige en iedereen gaat met 5.000 euro aan investering miljonair worden…
Althans, dat is de stiekeme hoop en daar wijzen de oplichters nu ook heel fijntjes op. Achterom kijkend had je dat namelijk kunnen doen met bitcoin… Maar ja, achteraf beleggen kunnen we allemaal.
Met die gekte kan bitcoin misschien best wel naar 20.000 dollar per munt stijgen. Ik sluit niets uit. Daarna is het naar mijn idee wel over en zullen we zien dat de volgende technische generatie de bitcoin generatie overbodig gaat maken. Net zoals video werd opgevolgd door DVD en die vervolgens door de USB stick werd vervangen.
De vraag is hoeveel geld u gaat verliezen voor u doorheeft dat u ’te’ hebzuchtig werd.
Er is NIETS MIS met traden en profiteren van een trend. Maar… realiseer u dat 50% een mooie winst is die haalbaar is, maar dat 1000% winst extreem zeldzaam is.
100 euro in een gokje stoppen, dat is geen doodzonde. Ik zou zelfs zeggen, knock yourself out. Doe het, puur voor de lol.
5000 euro tot meer dan 50.000 in een hype gokje is geen doodzonde als u een miljoen of meer heeft… Als u echter uw laatste 5000 euro in zo’n gok stopt, dan bent u echt verkeerd bezig. Dat is vragen om een drama en ik vrees dat bijna al dat soort beleggers afscheid gaan nemen van hun geld.
Ze geven het aan mensen die het verbrassen en u niet de kans zullen geven om uw geld (met winst) terug te nemen.
Op papier gaat u ongetwijfeld rijk worden, maar écht winst nemen, dat laten ze u niet doen. Immers stort dan het kaartenhuis van de ponzi scheme in.

Wilt u alerter zijn op oplichtingen, download dan hier het gratis fraude e-boek.

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *