LADEN

Typ om te zoeken

Zakelijk inkomen (Tom Lassing)

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Zakelijk inkomen (Tom Lassing)

Wil je als bedrijf meerdere inkomstenstromen realiseren, dan is affiliate marketing in twee opzichten te overwegen.
De eerste overweging is of wederverkopers (affiliates) je producten of diensten kunnen verkopen.
Ik heb daartoe nu zelf enkele producten van mijn bedrijf in Paypro gezet en ik hoop nu dat de daar als affiliate ingeschreven bedrijven en particulieren deze producten nu ook gaan promoten en verkopen. Ik geef ongeveer de helft van de omzet aan deze wederverkopers. Netto verdienen ze er meer mee dan dat ik er aan verdien.
Het voordeel voor deze ondernemers en particulieren is dat ze het product zelf niet hoeven te ontwikkelen.
Ik gebruik Paypro omdat alle omzet die ik via affiliates haal in mijn ogen omzet is die ik anders niet had gemaakt.

Op dit moment heb ik drie producten actief in Paypro staan:
Het royalty rapport, Het Crypto rapport en het Pensioen sparen rapport. Kijkt u in het systeem van Paypro naar de juist affiliate link waarmee ook u deze producten kunt promoten.

Een andere overweging is om zelf particulier of bedrijfsmatig als affiliate op te gaan treden. U kan dat bijvoorbeeld doen door de bovenstaande rapporten te gaan vermarkten.
Het voordeel is dat je op deze manier als ondernemer de succesvolle producten van anderen kunt promoten en dus kan meeliften op de relatief makkelijke verkoopbaarheid van externe producten.

Ik ben daar zelf als affiliate heel succesvol mee en promoot als affiliate de nodige producten van anderen. Ik ben vorige week (weer) begonnen in Paypro nadat ik daarvoor jarenlang zelf een affiliate systeem had staan. Dat laatste werd technisch een te grote uitdaging en daarom werk ik nu met Paypro.

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *