LADEN

Typ om te zoeken

Wout’s 10 jaar jubileum viering

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Wout’s 10 jaar jubileum viering

bloemen

Ik kreeg afgelopen vrijdag tot mijn verrassing en blijdschap spontaan een mooie bos bloemen toegestuurd. Het was van Wout, een lezer die het feit vierde dat hij de Beursbox nieuwsbrief nu 10 jaar leest.
Bij deze mijn dank Wout.
Ik schrijf de nieuwsbrief met veel plezier al sinds april 2001. Daarvoor had ik enkele andere initiatieven die in 1993 begonnen met een maandelijkse nieuwsbrief op papier.
Door een ‘herstart’ was ik april 2001 gedwongen helemaal opnieuw te beginnen en vanaf dat moment werd het de Beursbox Nieuwsbrief.
Ik zeg altijd dat je dat moet doen waarvoor je in de ochtend vroeg wilt opstaan. Nu, dat doe ik met het schrijven van de nieuwsbrief. Ik sta er rond 06:30 voor op en ik probeer om 07:00 uur te beginnen.
Mijn doel is dan om de nieuwsbrief voor 09:00 uur verzonden te hebben. U heeft de nieuwsbrief waarschijnlijk wat later want het duurt tot twee uur voor iedereen bereikt is.
De nieuwsbrief versturen en alles online houden kost het nodige aan geld. Ik denk dat het zo’n 2000 euro per maand kost om alles technisch geregeld te krijgen. Dat is dus een hele investering voor een nieuwsbrief die u gratis mag ontvangen.
De advertenties en affiliate links in de nieuwsbrief moeten dan voor de inkomsten zorgen.
Om u een indruk te geven over hoe dat werkt even het voorbeeld Neo Finance. Ik promoot het omdat ik er zelf razend enthousiast over ben. Ik ben sinds 31 oktober 2019 zelf ook klant. Ik ben affiliate geworden om ze te helpen de opzet in Nederland en België te promoten. Dat is niet omdat ik schatrijk wordt van de affiliate overeenkomst. Lees maar verder.
Hoeveel leverde het me op om dat te promoten?
70 personen hebben ondertussen een rekening geopend. Ik verdiende daarop 70 x 5 euro en krijg 1% van 30.000 ingelegde euro’s, te ontvangen vanaf mei 2020.
Als ik het dus zou moeten doen om er rijk mee te worden, dan zou ik die opzet niet promoten. De extra inkomsten zijn welkom, maar denk niet dat je puur op de promotie van zoiets stil kan gaan leven.
Als ik er zelf niet zo enthousiast over zou zijn, dan zou het logischer zijn de promotie al snel gestopt te hebben en te zoeken naar producten die meer opleveren.
Het gaat me echter niet om de inkomsten, het gaat me er om of het product ook goed voor u als lezer is. Dát is waar ik voor wil staan.
Dat doe ik zo met Neo Finance, dat doe ik met Goldmoney en dat doe ik met alle producten die ik noem. Dat wil niet zeggen dat er nooit wat fout gaat, maar ik geloof in de ondernemers er achter en ik geloof in het product. Dát is dus wat u kan verwachten van de Beursbox Nieuwsbrief. Dáár sta ik ‘s morgens graag vroeg voor op.

Tags
Vorig artikel
Volgend artikel

9 Reacties

 1. Theo 9 december 2019

  Top Tom.

  Beantwoorden
 2. Alex 9 december 2019

  Geweldig Tom, ik lees hem iedere dag met veel plezier!

  Beantwoorden
 3. Gerrit 9 december 2019

  Volg met veel plezier waardering je nieuwsbrief.

  Beantwoorden
 4. Eric 9 december 2019

  Nuttige informatie lees deze bijna iedere dag.
  Bedankt hiervoor.

  Beantwoorden
 5. Gerrit 9 december 2019

  Beste Tom,
  Ook ik lees je nieuwsbrief iedere dag met veel plezier, het valt me iedere keer weer op hoe goed je geïnformeerd bent en de ontwapenende openheid en onafhankelijkheid waarmee je je teksten schrijft.

  Beantwoorden
 6. Duke en Mieke 10 december 2019

  Hartelijk dank voor je brief elke dag. Voor ons is het een kijk op de wereld vanuit Spanje.
  Wij volgen het met veel plezier.

  Beantwoorden
 7. pieter 10 december 2019

  Lees soms je comments wat zuur en knorrig maar ervaar het verder zoals Gerrit het prima heeft verwoord. Houden zo…!

  Beantwoorden
 8. Tilmans Geert 12 december 2019

  Duim omhoog voor u, Tom!

  Beantwoorden
 9. Ellen 17 december 2019

  ja, goed op de hoogte en sympathieke overtuigingen, niet altijd geld op de eerste plaats.
  bedankt voor honderden nieuwsbrieven.

  Beantwoorden

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *