LADEN

Typ om te zoeken

Winstgevender dan bitcoin!

Advertentie teksten Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Winstgevender dan bitcoin!

Wat is NOG winstgevender dan in Bitcoin beleggen? Deze strategie…met enorme zekerheid en dat gaan we u aantonen!

Beste belegger, beste cryptobelegger. 

Moeten we u nog overtuigen om in bitcoin, BTC te beleggen? 

De digitale munt die in 14 jaar – oktober 2009 tot juli 2023 – van $0,0009 naar $30.000 steeg? Die alle mogelijke, alle soorten andere beleggingen ver achter zich liet en laat? 

Leest u dan maar niet verder en gaat u rustig verder met uw (beleggers)leven.

Trouwens, opgepast, we moeten het volledige plaatje onder ogen nemen, want de correcties, crashes tijdens die 14 jaar waren ook weer-ga-loos. 

In 2012, bijvoorbeeld, zakte de koers van $7 naar $4, een daling met 43 procent.

Tussen 2013 en 2016: van $1.163 naar $152, min 87 procent!

In 2017/2018 stond BTC op $19.666 maar ook aan $3.220. Min 83 procent, auch! Want: je zal maar aan $19.666 ingestapt zijn, nietwaar?!

Oké, in 2021 kwam het allemaal wel goed, maar ook toen: BTC ging zo hoog als $64.706 maar…ook zo laag als $31.663.

Om maar te zeggen: beleggen in bitcoin vergt véél geduld, en stalen zenuwen

Veel geduld en stalen zenuwen…bezit u beide? En neen, geluk komt er niet bij kijken, want bitcoin is geschreven middels zuivere, hogere wiskunde. 

Geloof ons maar, of kijk eerlijk naar uzelf, uw eigen gedrag als belegger. Of het nu om aandelen, vastgoed, een cryptomunt, zilver of wat dan ook gaat: bent U bestand, psychisch, tegen een daling van uw belegging met 43 procent, 87 procent, of 83 procent? 

Máár…en nu komt het: wat als er strategie bestaat, om in bitcoin te beleggen, die deze verliezen, en we hebben ze allemaal hier, zwart op wit…OMZEILT! 

Omzeilt. Vermijdt. Jawel. En die bestaat wel degelijk, getest in de tijd, en die hebben we ook zo klaar om u te tonen, helemaal voor ons uitgeschreven, uitgelegd liggen.

Benieuwd?

Kunnen we ons voorstellen! Waren wij ook, tot het testen achter de rug was!

Deze strategie, compleet met backward testing, vanaf het ontstaan van bitcoin, als BTC op een beurs tot heden, laat je toe om de dalingen, crashes te omzeilen, vermijden. En alleen het beste over te houden: de stijgingen. No kidding!

In het ´slechtste´ geval volg je de koers van BTC – wat ook al niet mis is…(!) In het beste geval doe je (veel) beter dan de koers van BTC over elke vierjarige cyclus. Die uiteraard bestaat uit dalingen zowel als stijgingen.

Anders gezegd: je vermijdt die grote dalingen, die crashes. Omdat je op het juiste ogenblik instapt…en weer uitstapt.

Ja leest u dat nog maar eens: op het juiste ogenblik instapt…en weer uitstapt.

We kunnen ons voorstellen dat u dit even moet laten bezinken…

…en dat er dan een aantal vragen bij u opkomt. 

We kunnen niet in uw hoofd kijken, uw gedachten lezen natuurlijk. Maar als de rollen omgedraaid zouden zijn, en U zou ons contacteren met 

´´Hé, ik heb een fantastische manier gevonden om nog beter te presteren dan de beste belegging van de afgelopen 14 jaar!!´´

Kijk, dan zouden wij, bijvoorbeeld, reageren met: ´´Echt? Maar dan moet jij toch al schatrijk zijn?!

Het antwoord: Nou…neen. Net zoals wij niet in uw hoofd kunnen (of willen) kijken, kunt u niet in onze portefeuille en wallet kijken. Maar de reden waarom wij (nog) niet schatrijk zijn, is dat we de strategie in kwestie nu pas klaar hebben. Op poten, getest en wel. Wij zijn dus nu pas klaar om hem zelf ook toe te passen. 

Toeval of niet maar het is binnenkort ook het goede, juiste moment om onze strategie toe te passen! Om bitcoin te kopen…en weer te verkopen. Om BTC te kopen…en verkopen. Kopen, verkopen. En zo verder, enzovoort. 

Oké. Volgende vraag die we in uw plaats zouden stellen: ´´Moet ik dan veel, vaak handelen? Moet ik dikwijls kopen en verkopen, want ik wil echt niet elke dag voor het scherm zitten en de koers, die 24/7 beweegt, in het oog houden!´´

Ons antwoord: Nee hoor. Deze strategie vergt slechts één of twee keer handelen, een aankoop en een verkoop, ongeveer elk jaar of elke twee jaar. Dat is alles.

Nog een vraag: ´´Dus als ik het goed begrijp hebben jullie een strategie uitgewerkt, getest, waarmee je de grote koersstijgingen van bitcoin meeneemt, maar niet de grote koersdalingen, de crashes? En dat zou voor 99 procent zeker zijn? Waarom niet voor 100 procent?´´

Geen absolute zekerheid, geen 100 procent, inderdaad, en dat is altijd zo met beleggen, in eender wat. Om de eenvoudige reden dat niemand de toekomst kan voorspellen. Je kan nog zo ver in de tijd, de geschiedenis terugkijken, met de zogenaamd perfecte strategie…maar je kan niet met absolute zekerheid voorspellen wat morgen gaat gebeuren. Dat kan werkelijk niemand op aarde. Want da´s het typische aan de tijd, en het leven zelf nietwaar: alles staat nog te gebeuren. Het volgende uur, volgende week, volgend jaar. 

We willen niet de filosofische toer opgaan, want ons team van De Crypto Belegger staat liever stevig met de voeten op de grond. Tezamen hebben we misschien 100 jaar beleggingservaring. In alle mogelijke beleggingen. Genoemde crypto beleggersservice startte in 2019 en vandaag staat de Modelportefeuille op meer dan 400 procent winst, om maar te zeggen.

Maar ook: alles kan beter. Zoals beleggen in bitcoin beter kan, veel beter dan alle crashes te moeten meemaken, doorstaan, financieel en emotioneel. Nu met onze nieuwe strategie? Vast! 

Wel, kijk, we willen niet egoïstisch zijn maar wel praktisch, zelfs opportunistisch. We willen u best wel deelgenoot maken van onze strategie, maar slechts voor een heel beperkt publiek en dit om één enkele reden: de strategie werkt ietsjes minder goed wanneer teveel mensen hem toepassen. 

Het gaat hier niet om, bijvoorbeeld, een aandeel dat het schitterend gaat doen in de toekomst. Dat kun je geheim houden, voor jezelf, zeker. Maar eigenlijk is het in je voordeel om anderen erover te vertellen. Uw aandeel, waarvan u reeds (voor in feite 99,99999999 procent) zeker bent dat het schitterend zal presteren, zal het nog beter doen. Omdat die anderen het aandeel ook gaan kopen…u begrijpt.

Met onze strategie, om pakweg elke één of twee jaar, één of twee keer  te handelen, is dat niet zo. Wanneer iederéén hem zou toepassen, of tevéél beleggers op die precieze tijdstippen kopen-en-verkopen, dan wordt hij net minder effectief. Zoals gezegd: BTC, bitcoin is perfect geconstrueerd, ontworpen middels hogere wiskunde, en kent logica, tastbare feiten. Dus alle grote dalingen, crashes van de munt worden altijd wel goed gemaakt. Met de tijd

Maar…heeft u tijd? Bezit u zoals we net schreven dat bijna eindeloze geduld en die solide stalen zenuwen, om uzelf moed in te spreken, dit op en neer gaan van BTC mentaal – en financieel – aan te kunnen…?

We willen nu ook weer niet egoïstisch zijn, maar tegelijk spreken we een  klein beetje ´tegen onze eigen winkel´, als u begrijpt wat we bedoelen, indien we tevéél beleggers deelgenoot maken van onze strategie… 

Daarom hebben we besloten om slechts 200 cryptobeleggers toe te laten. Voor een toch, zeg, fair, democratisch prijsje van 149 euro

Niet veel, eigenlijk heel weinig, zeg nu zelf! Om duizenden, misschien tienduizenden of meer dollars, euro´s, naargelang uw portefeuille, wallet, aan verliezen te vermijden. En duizenden, misschien tienduizenden of meer te winnen!

Nogmaals volgende waarschuwing: resultaten behaald in het verleden zijn nooit een garantie voor de toekomst! Wij kunnen dus tevens niet voor 100 procent garanderen dat de strategie ook in de toekomst werkt, begrijpelijk…

…maar wilt u 1 van die 200 zijn, die hem kennen, begrijpen, en heel eenvoudig ook kunnen toepassen…

Dan schrijft u nu 149 euro over naar:

Pro Gain BV

Iban: NL87ABNA0571043135

BIC: ABNANL2A

BTW: NL8208.89.234B01

Omschrijving: uw naam en emailadres (als u geen @ heeft dan maar at) en BTC Strategie

Dan ontvangt u het Rapport in uw mailbox, in pdf formaat (kijk eventueel ook bij spam, zou het bestand daar terechtkomen). U heeft wettelijk 14 dagen de tijd om het te bekijken, en indien de inhoud toch niet aan uw verwachting zou voldoen, ontvangt u het betaalde geld retour.

BONUS! 

Wie nog geen abonnee is (waarom eigenlijk niet?!) ontvangt ook nog eens gratis elke weekdag Decryptonieuwsbrief. ´Daarin staat precies vermeld, hoe het met crypto/blockchain is gesteld´. Onze Joost van Buuren houdt duizenden lezers elke dag gekluisterd aan hun laptop of smartphone (nou ja…) Met zijn heel persoonlijke wijze van presenteren en schrijfstijl. ´Een digitale lach en een traan, wie kan hieraan weerstaan´.

Nu dus ook voor u van maandag tot en met vrijdag ten laatste om 16:00 in uw mailbox. Cadeautje ter waarde van 25 euro per jaar. Volledig gratis voor u en zonder verplichtingen, het abonnement loopt vanzelf af op 31 december 2023, er is geen automatische verlenging. Uw gegevens zijn 100 procent veilig bij ons, worden nooit doorgegeven en trouwens maar voor één doel gebruikt, om Decryptonieuwsbrief te sturen. www.decryptonieuwsbrief.be 

Wie wel al abonnee is (slim, proficiat!) kan op 1 januari 2024 misschien  beslissen abonnee te blijven (stranger things have happened, hihihi). En geniet dan nog van deze ´oude´ prijs, ha! Van 25 euro per jaar. Moet u wel zelf doen dan, de overschrijving maken. Of niet natuurlijk, c´est vous qui voyez.

Deze nieuwsbrief (die méér dan ´een´ nieuwsbrief is eigenlijk!) gaan we namelijk per 1 januari 2024 een prijs van 39,95 euro voor heel 2024 geven. 

Met vriendelijke groeten,

Het Team van De Crypto Belegger,

Dhr. Tom Lassing, crypto- en blockchain kenner en professioneel belegger, bekend van o.m. Beursbox.nl, Pro Gain B.V.,…

Dhr. Manille Van den Eynde, privé investeerder

Dhr. Joost van Buuren, administratief medewerker, auteur van de Decryptonieuwsbrief (www.decryptonieuwsbrief.be)

Contact: decryptobelegger1@gmail.com 

   

Wettelijke bepalingen (formeel, die we verplicht zijn te vermelden):  

Disclaimer: Alle informatie die je op deze pagina’s vindt, als inhoud van De Crypto Belegger, is louter informatief en bevat geen investeringsadvies noch een aanbod, uitnodiging of aanbeveling om een financieel instrument aan te kopen of te verkopen of om een andere transactie aan te gaan. Wij zijn geen professioneel financieel adviseurs. Als je in crypto wilt investeren, investeer dan alleen geld dat je bereid bent te verliezen, want de kans dat je het verliest is altijd aanwezig. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de investeringskeuzes die jij maakt, de enige die hiervoor verantwoordelijk is, ben jij zelf.

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *