LADEN

Typ om te zoeken

We lachen er nu om

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

We lachen er nu om

opslag

Las u ooit de commentaren op de eerste trein in Engeland? Volgens sommigen zou deze wel 40 kilometer per uur kunnen gaan en zouden je organen als passagier dan platgedrukt gaan worden. Koeien zouden zich letterlijk doodschrikken van een rijdende trein.
Later kwam de auto. Dat was ook zo’n stom idee. Waarom zou je op zo’n ding gaan zitten en om dan verderop vast te komen zitten omdat er nergens benzine te krijgen was? Je paard kon overal eten en paarden waren heel goedkoop en goed verkrijgbaar. Wat was toch de zin van een auto?
Toen kwamen er ook nog eens auto’s die reden op batterijen. Alsof er ergens stroom te krijgen was! Wat een waanzin! Waarom verzon je zoiets, wat is er mis met onze paarden en ossen? Als je meer wilt vervoeren, dan span je toch gewoon meer paarden of ossen voor? Wil je ergens eerder zijn, ga dan eerder van huis.
Neem nu even een sprongetje naar nu.
Lees even op Facebook commentaren van mensen die tegen duurzame energie zijn. Nooit gaan we dat redden! De zon schijnt alleen overdag en waaien doet het bijna nooit als je stroom nodig hebt. Waanzin om via die weg op de verkeerde momenten stroom op te wekken. We kunnen daarbij geen stroomkabels maken die dik genoeg zullen zijn om heel de samenleving op duurzame stroom te laten functioneren en lees zelf maar op bijvoorbeeld Facebook wat voor rampzalige dingen ze nog meer verzonnen hebben om verandering maar af te kraken en zelfs tegen te houden.
Over twintig tot veertig jaar zullen ze gniffelen over de domheid en kortzichtigheid van mensen van nu. Natuurlijk gingen we bijna 100% over op stroom. Dat bleek helemaal geen probleem omdat dat één grote elektriciteitsnet vervangen werd met een web van kleine netwerken en een bos aan opslagmogelijkheden in zout water, vloeibaar metaal, accu’s, basalt, warm water in de bodem en ga zo maar door.
Hoe hadden ze in 2019 kunnen denken dat de mensheid ineens niet meer in staat zou zijn om te veranderen. Verbluffend hoe in 2019 een deel van de mensheid zo ontzettend vastgeroest bleek te zijn dat ze zich niet eens schaamden dat ze zulke onzin openbaar maakten. Ze schaamden zich niet eens over hun gebrek aan inzicht en kennis over de materie.

Tags

3 Reacties

 1. Ronald Van Beneden 1 maart 2019

  Met de nieuwe uitvinding van de Universiteit in Leuven halen we het op één been. Een zonnepaneel dat waterstof en elektriciteit produceerd.

  Beantwoorden
 2. Theo Bon 2 maart 2019

  Inderdaad Tom er zijn mensen die denken in problemen en er zijn mensen die denken in oplossingen en kansen.
  Lees altijd met veel plezier je nieuwsbrief.

  groeten Theo

  Beantwoorden

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *