LADEN

Typ om te zoeken

Wat gaat de grootaandeelhouder doen

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Wat gaat de grootaandeelhouder doen

Neo Finance

Ik schreef al over de recente stap van Neo Finance om een institutionele marktpartij voorrang bij leningen te geven. In dit artikel nog een gedachteloopje van me. Het is slechts een idee dat ik heb, niet meer dan dat.

Neo Finance is een beursgenoteerde onderneming. Wat als over x jaren de grootaandeelhouder van de Neo Finance, zijn aandelen te koop gaat aanbieden? Dan pakt de institutionele partij de aandelen mogelijk op en in één klap hebben ze de markt in Litouwen weer terug. De enige winnaar is dan de cashende groot aandeelhouder van de aandelen Neo Finance…
De institutionele belegger neemt vanaf dat moment niet langer 50% van de nieuwe leningen op, maar 100% en laat vervolgens de particuliere klanten rustig het systeem uitlopen. Weg mooie kans om als particulier te investeren in deze leuke markt.
DAT is waar ik dus bang voor ben nu Neo Finance de eerste stap richting de institutionele partij heeft gezet. Het zou een potentiële exit voor de oprichter van Neo Finance kunnen zijn.

Dat is iets waar ik de 27e over met de CEO van Neo Finance wil spreken. Hij is immers die groot aandeelhouder van de beursgenoteerde aandelen Neo Finance. Wie kan je het beter vragen dan de man zelf?

Je kan hier (gratis) meekijken in de sessie
Het is 27 okt om 20:00 uur.

Meer info op https://www.p2pfinance.nl

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *