LADEN

Typ om te zoeken

Wat denk ik van Binaire Opties (Tom Lassing)

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Wat denk ik van Binaire Opties (Tom Lassing)

Bijna iedere week is er wel iemand die me vraagt wat ik van binaire opties vind. Laat ik er maar gewoon heel helder over zijn. Het is in mijn ogen legale oplichting. Het is gokken zonder de ambiance van het casino.
Niet alleen is de opzet puur gokken, maar de marketing er omheen is wat mij betreft ook pure oplichting.
U ziet de advertenties ongetwijfeld regelmatig voorbij komen:
– Deze huisvrouw verdient nu 55.000 per maand
– Hij was een jaar geleden nog dakloos en nu is hij miljonair
– Deze miljardair begrijpt niet waar de rijkdom van deze nieuwe Nederlandse miljonair ineens vandaan kwam
en ga zo maar door.
Keer op keer verzonnen verhalen om beleggers gretig te maken. Een gretige belegger is een belegger die rijp is om losgemaakt te worden van zijn kapitaal. Hoe gretiger, des te makkelijker is het.
Helaas zijn wij mensen eigenlijk door de evolutie verkeerd geprogrammeerd. We kunnen niet zo goed omgaan met gretigheid. Toen we nog in holen woonden, was het namelijk heel belangrijk om bij overvloed veel tot je te nemen. Volgende week kon alles op zijn. Dus we zijn vanuit de historie geprogrammeerd om toe te geven aan gretigheid.
Daar maken de marketingmensen van de binaire opties maximaal gebruik van en ze weten precies tot hoever ze daarin mogen gaan. Als het marketing is, dan mag je immers alles bij elkaar verzinnen.

Als u mag kiezen tussen 30.000 euro in binaire opties en 30.000 euro aan mij geven waarbij ik u de keiharde garantie geef dat u 15.000 euro terugkrijgt na drie maanden. Dan zult u niet snel voor mijn aanbod kiezen. Immers, dat is een 50% verlies.
U gaat lekker actief in binaire opties beleggen en over drie maanden spreken we elkaar weer…
Wat zult u een spijt hebben dat u mijn aanbod niet hebt aangenomen… Dan had u immers nog de helft van het geld gehad. Dat is heel wat meer dan wat u over heeft na drie maanden actief binaire opties handelen.

 

 


 
Ja, ik wil hier graag het E-boek over verschillende soorten bedrog (geschreven door Tom Lassing) gratis aanvragen.
Tags

1 Reactie

  1. Victor 15 maart 2019

    Goed dat u als o.a. affiliate marketeer geen binaire opties hebt gepromoot. Binaire opties zijn een mooie manier om geld te verliezen. Gelukkig zijn of worden ze verboden.

    Beantwoorden

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *