LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 29 maart 2017

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 29 maart 2017

De AFM heeft een bestuurder van een eind 2015 failliet gegane vastgoedbeleggingsonderneming een boete van 5000 euro opgelegd. Hij heeft als bestuurder beleggers bewust foutieve informatie verstrekt. Maximale boete is 450.000 euro. Het bedrag is nu slechts 5000 euro omdat de persoon in kwestie zelf ook failliet is. Meer info over deze zaak treft u hier aan.


– In Frankrijk vonden politici het heel gewoon om hun vrouwen en kinderen goedbetaalde ‘baantjes’ te geven, waarvoor ze niets hoefden te doen. Dat was niet ineens verzonnen, maar ontstond door decennia lang ongecontroleerd blijven van hun handelen. Nu komt het naar buiten en blijken er erg veel heel erg vieze handen te hebben.
– Trump heeft gisteren de klimaatmaatregelen inderdaad afgeschaft. Bedrijven mogen weer uitstoten zoveel ze willen, het milieu is geen kostenpost meer. Het is een keuze. Bedrijven kunnen dan goedkoper produceren, maar de kosten voor de maatschappij nemen toe, want uiteindelijk gaat het wel ten koste van de gezondheid van mens en dier en de rommel moet ooit weer opgeruimd gaan worden.
– Schotland wil na de Brexit toch weer een referendum.
– De handtekening is gezet, het VK gaat de EU verlaten. De Engelsen krijgen bij de Brexit met Guy Verhofstadt te maken. Daar zjn ze mooi zuur mee. Dat akelige mannetje wil wraak nemen voor hun ‘verraad’. Daarmee kan hij wel eens veel kapot gaan maken.
– Nederland zou in 2050 alleen nog maar energie neutrale woningen moeten hebben. Daartoe moet de bouwsector compleet anders gaan denken en bouwen. Er moeten daarbij nog 1 miljoen woningen gebouwd worden. De omslag moet dus wel snel komen, anders loop je tegen het feit aan dat die nieuwe woningen weer snel aangepast moeten worden.

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *