LADEN

Typ om te zoeken

Waarom Depositobank opgezet?

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Waarom Depositobank opgezet?

Ik heb de volgende vraag aan de oprichters van depositobank gesteld: Wat is jullie persoonlijke drijfveer om dit te doen?
– De meesten van ons zijn al heel lang bezig met het bestuderen van monetaire economie. Uiteindelijk geloven we dat alleen de consument de echte en door ons zo gewenste hervorming kan afdwingen, alleen ontbraken tot nu toe de keuzemogelijkheden. En risicovrij toegang tot betalingsverkeer zien wij als een basisrecht. Daarom hebben we een stichting opgericht met de intentie om een bank op te richten die ‘voor iedereen, maar van niemand’ is.

Die bank komt er alleen als we voor 10 januari 16.000 aanmeldingen hebben. Mocht de teller blijven steken, dan zullen wij ook geen geld afschrijven bij de mensen die zich wel hebben aangemeld. In die zin is het dus wederom zonder risico zo veilig mogelijk gemaakt. Mocht het lezers aanspreken, dan zijn ze zeer welkom op www.depositobank.nl.
Laat het zo veel mogelijk anderen ook weten, zodat we samen die veilige bank op kunnen zetten en daarmee voor iedereen een alternatief kunnen creëren. Een alternatief dat er tot nu toe in Nederland niet is.
www.depositobank.nl

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *