LADEN

Typ om te zoeken

Netflix is razend populair

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Netflix is razend populair

De service van Netflix geldt dit voor en de service groeit als kool. Maar ook de aandelen Netflix zijn ook razend populair. Beleggers hebben de koers sinds 22 oktober zien stijgen van 97,5 naar rond de 125. Een prachtige winst die de populariteit van het aandeel alleen maar nog verder deed stijgen.
Beleggers ‘zien’ alleen maar dat de bomen tot in de hemel groeien.

Netflix
Het doet niets af aan de groei die Netflix laat zien, maar voor de aandelen betalen beleggers nu al wel een koers.winst verhouding van 333.
Als we kijken naar de verwachte winst over 2016, dan is de K/W ondertussen al 482.
De PEG ratio is 25,6 en eerlijk gezegd is dat de hoogste PEG ratio die ik me bewust herinner. Een PEG ratio onder de 1 is koopwaardig.

Is daarmee Netflix nu verkoopwaardig?

Neen, dat zeg ik niet. Immers is de trend sterk omhoog gericht en in die gekte laten beleggers zich ver meeslepen.
Maar de kans dat dit aandeel 50% gaat dalen is wel heel groot. Ik weet alleen niet op welk moment die 50% daling gaat inzetten. Dat kan morgen zijn, maar het kan ook op een veel hogere koers zijn. Maar als het eenmaal omlaag gaat, dan zal het snel kunnen gaan. De gekte is hier immers wel compleet.
Ondertussen is er overigens al wel een 12,9% short positie. Er zijn dus al beleggers die durfen in te zetten op de logische daling.

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *