LADEN

Typ om te zoeken

Waarom Bill Gates heel gevaarlijk is

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Waarom Bill Gates heel gevaarlijk is

virus

Bill Gates, de oprichter van Microsoft, heeft samen met zijn vrouw een goede doelen stichting opgericht. Hij heeft het voor elkaar gekregen dat een flink aantal extreem rijken hun vermogen voor een groot deel aan die stichting gaan nalaten. Deze stichting is dan ook rijker dan bijna elk land in de wereld en is vanuit puur financiële middelen een ecnomische kracht die ongekend is. We praten hier over biljoenen aan beschikbaar vermogen dat de komende 50 jaar naar de stichting zal vloeien.
Hier komt dan ook het gevaarlijke van Bill Gates om de hoek kijken.
Bill Gates heeft zich namelijk op gezondheid geworpen. Hij wil dat zijn stichting de wereld gezond maakt. Een nobel streven, maar het loopt gierend uit de hand.
Bill Gates heeft verstand van software en van een groot bedrijf leiden. Hij is echter geen wetenschapper en zeker geen medicus.
Zijn geld is echter van levensbelang voor de nodige medische onderzoeken.
Even een tussenvraag… Heeft u ooit een medisch onderzoeker horen of zien zeggen dat zijn uitvinding wel een probleem kan oplossen, maar er mogelijk door bijwerkingen ook weer verschillende creëert?
Neen toch?
Toch is dat keer op keer de realiteit.
Heel veel medicijnen zijn na jaren lang gebruik door consumenten toch weer van de markt gehaald omdat de bijwerkingen zoveel nadelen meebrachten dat ze de voordelen van het medicijn ondersneeuwden.
Hoe kon dat gebeuren? Het zijn toch medische onderzoekers, mensen met verstand van zaken, mensen die in hun witte jassen komen vertellen dat hij oplossing briljant en zeker veilig is.
En tien jaar later blijkt dat niet zo te zijn…

Terug naar Bill Gates.
Die is nu de spreekbuis geworden van de nieuwe lichting medische wetenschappers die van mening zijn dat wereldwijde vaccinatie de oplossing is.
Bill Gates is nu hun marketing mannetje.
En hij is hun suikeroom.
Je gaat je suikeroom en marketingman natuurlijk niets vertellen over mogelijke bijwerkingen. Je vertelt hem alleen over de fantastische eigenschappen en je maakt hem wijs het dat er vooral veel geld in moet stoppen.
Bill Gates gaat vervolgens met die vrolijke boodschap naar de regeringsleiders en overtuigd hen van het feit dat ze vooral deze vaccinatie verplicht moeten stellen.
De computertechneut Gates ziet dan zelfs kansen voor het promoten van een in mensen in te brengen chip die alle informatie over mensen kan doorgeven, net zoals Microsoft dat met uw PC doet.
Voor Bill Gates een heel herkenbaar patroon en hij ziet daar geen kwaad in.
Met zijn onmetelijke diepe financiële zakken en zijn beroemdheid is hij graag gezien bij regeringsleiders. Zelfs in een periode waarin je geen handen mag schudden, doet Rutte dat nog altijd graag met hem…

Dictators zouden niets liever willen… Implantaten bij de bevolking inbrengen die daarmee na de invoering van 5G individueel te volgen zijn. Hoe lang zien we dat al niet in films?

Vaccinaties die ziektes uitbannen… Maar helaas wel bijwerkingen kennen, zoals alle vaccinaties die kennen. Dat is van later zorg, dat pakken we dan wel aan met dan te ontwikkelen medicijnen. De wetenschappers moeten nu ook leven, en Bill Gates geeft hen graag geld omdat hij denkt dat zijn eigen leven daarmee ook meer zin heeft.
De grote weldoener… Die wel eens de grote kapotmaker kan gaan worden.
Stel je eens voor dat je alle mensen vaccineert en later blijkt dat die vaccinatie toch dodelijk is of mensen onvriuchtbaar maakt. Heb je in één klap de aarde van mensen verlost!
Dát is het risico dat je neemt als je iedereen hetzelfde gaat toedienen. Met de beste bedoelingen, maar de medische wetenschap heeft in het verleden prachtige dingen gedaan, maar daarbij ook genoeg blunders begaan om altijd ook heel voorzichtig te blijven.

Bill Gates is niet anders dan een extreem rijke snob die speelbal is geworden van slimme wetenschappers die precies weten hoe je deze rijkaard moet paaien zodat hij je enorme hoeveelheden geld geeft. Dan kan jij als wetenschapper lekker je werk doen en belangrijk zijn. Dankzij Bill ben je nu financieel onafhankelijk en hoef je dus ook niets meer te publiceren om nog aan geld te komen. Die controle valt dus weg. Die Bill gelooft vervolgens alles wat je hem zegt. Nu alleen zorgen niet te snel door de mand te vallen. Geen domme fouten maken, dan blijft het geld je kant opstromen. Laat Bill je producten maar verkopen… Iedereen weet dat hij geen medicus is, dus lastige vragen zal hij echt niet beantwoorden en als hij ermee bij jouw als wetenschapper komt, dan stuur je hem met een kluitje het riet in.
De hele procedure is daarmee al fout. Die Bill Gates moet terug zijn glazen kooi in.

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *