LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 14 april 2020

Beleggers Nieuws Goud Laatste Nieuws

Marktbeeld 14 april 2020

goudprijs
  • Ik hoop dat u ondanks de beperkingen die ons opgelegd zijn toch leuke paasdagen heeft gehad. Ik heb zelf enkele dagen heerlijk in de tuin doorgebracht. Zelfs gisteren was het zo mooi dat we de hele middag in t-shirt in de tuin konden zitten… Als ik dan af en toe ging zitten. Ben immers altijd wel met iets bezig.
  • De goudprijs is nu boven de 1700 dollar per troy ounce gekomen. Dat is voor het eerst sinds augustus 2012. In euro’s is het de hoogste koers ooit. De zilverprijs blijft nu wel achter. Die is nu $15,5 per troy ounce.
  • In steeds meer landen worden 5G masten in brand gestoken. De onvrede over de invoering van 5G is zo groot dat mensen niet langer alleen maar klagen. Het vertrouwen in de overheid en de (medische) wetenschap neemt zienderogen af en het niet aangaan van de dialoog over de invoering van 5G is daar mede de oorzaak van. Dit begint al op een hooivorken opstand te lijken. Wie is de baas in het land, de bevolking of de Telecom aanbieder en regering die ons 5G door de strot duwen? Ik raad ze aan de dialoog aan te gaan, anders gaat dit niet stoppen.
  • Er zijn u wereldwijd bijna 2 miljoen mensen officieel gerapporteerd als besmet met Covid-19. Daarvan zijn er al bijna 120.000 overleden. De VS staat nu in beide gevallen op de eerste plek. Maar dat wilde het land ook altijd al. Immers, America First. Daar maken ze geen grappen over, dat willen ze altijd zijn, wat ook de consequenties zijn. In de lijst met zieken zijn Nederland en België op een enorme wijze ingehaald door Turkije, dan nu meer zieken heeft dan de Benelux samen. België staat 102, Nederland 11e. In de VS komen nu eindelijk de tests goed los. Er zijn nu 3 miljoen mensen getest. Het beste land om nu in te leven… Rusland. Slechts 148 mensen zijn overleden. Zou het virus dan toch in wodka verdrinken?
  • Dirk van den Broek (96) is overleden. Vooral West Nederland kent hem van zijn Dirk supermarkt keten.
  • OPEC+ heeft een akkoord weten te bereiken over de vermindering van de olieproductie. Door de Corona crisis is de vraag naar olie fors minder, maar de producten bleven vol produceren. Ze zeggen ze hun productie te verminderen. Het is in het verleden vaak een papieren tijger gebleken. Als dat de olieprijs weer stijgt, dan gaan ze stiekem ook weer meer produceren.
Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *