LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 15 april 2020

Beleggers Nieuws Goud Laatste Nieuws

Marktbeeld 15 april 2020

luchtvaartsector
  • De VS betaalt vanaf nu geen WHO bijdrage meer. De Amerikaanse regering is boos omdat de WHO te veel op China is gericht en Amerika te weinig waarschuwingen heeft gegeven. De oranje man wil zijn eigen fouten niet erkennen en probeert nu de WHO zo in de problemen te brengen dat ze alsnog fouten gaan maken. Schaamteloos zoals de Amerikaanse regering de schuld van het eigen falen nu bij anderen legt. Schaamteloos ook zoals de media deze Bull Shit zo maar overneemt. Ze melden slechts wat vanuit het Witte Huis gezegd wordt en geven het daarmee een platform. Feit is dat de VS de waarschuwingen die gegeven werden naast zich neer legde. Het was een hoax, een Democratisch verkiezingsstuntje volgens de Amerikaanse regering. Daar zegt de media nu niets meer over.
    Overigens zou het wat mij betreft wel moeten inhouden dat alle hulp en informatievoorziening van de WHO aan de VS nu ook stopt. Amerika koos deze regering, dan zullen ze ook met de consequenties daarvan moeten leven/sterven.
  • Het IMF is bang dat er wederom een kredietcrisis gaat ontstaan als de economische schade blijft voortduren. Vrijwel ieder bedrijf dat failliet gaat laat een financieel gat achter. Hoe lang kunnen banken en andere kredietverstrekkers dit dragen?
  • De Nederlandse economie dreigt nu 7,5% te krimpen. Dit gaat enorm zeer doen, want het houdt in dat er ook veel minder belastingen binnenkomen. We willen echter wel allemaal onze rechten behouden. Denk ook aan gesponsorde sportclubs, gesubsidieerde kunst, goed bijgehouden wegen… Waar moet dat van betaald blijven worden, nu de inkomsten voor de staat ook enorm zullen afnemen en steeds meer mensen een uitkering willen?
  • Veel slecht nieuws de laatste tijd, maar ook een lichtpuntje. Goud doet wat het moet doen. Ik blijf er op hameren dat u uw spaargeld niet op een spaarrekening moet aanhouden! Dat is écht de verkeerde plek. Open een goud/zilver rekening en breng tenminste een deel van uw geld daar onder. Ik zeg dit niet voor de eerste keer. Wel is nu steeds duidelijker aan het worden waarom het zo belangrijk is.
  • De VS geeft de noodlijdende luchtvaartsector in de VS een steun ter waarde van 25 miljard dollar. Is dit dan geen illegale overheidssteun? Dat is immers waarde de VS tot voor kort Europa steeds om de oren sloeg zodra er in Europa steun was voor de sector.
  • Het olie akkoord zorgde er gisteren voor dat de olieprijs 6% DAALDE. Dat is een verrassing. Zou de markt er weinig geloof in hebben?
Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *