LADEN

Typ om te zoeken

Waar uw geld te investeren

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Waar uw geld te investeren

Het is deels als vloeken in de kerk, maar ik denk dat we, als we kijken naar risico en invloed op de investering, we als particuliere beleggers de aandelenmarkt grotendeels vaarwel moeten zeggen.
Het is voor een groot deel doorgestoken kaart. De banken bepalen immers met enorme geldstromen wel aandelen het goed doen, en welke niet. Ze manipuleren op die wijze hun eigen winsten bij elkaar.

Als kleine beleggers kunnen we daar niet zo veel mee. Je hebt er te weinig invloed op.
Wat dan wel?
Gelukkig zijn er veel mogelijkheden.
Zo is er de optiebeurs. Er zijn optiestrategieën waarbij de richting van de beurs niet direct zo heel belangrijk is. Waarom niet op die manier veel zekerder in de markt gaan zitten? Aanstaande zaterdag geef ik daar een presentatie/cursus over.
Daarnaast kunt u ook denken aan investeren in het opwekken van uw eigen energie. Koop zonnepanelen en zet via die weg uw kapitaal aan het werk en belangrijker nog, haal uw maandelijkse lasten omlaag omdat u voortaan een deel van uw energiekosten kwijt zult zijn. U houdt straks dus per maand meer geld over! (Mail me voor interessante aanbieders van zonnepanelen. tom ‘at’ lassing.nl)
Ik ga daarnaast nu ook in Amerika beleggen in tax liens. Ik ga in feite de betaling van onroerend goed belastingen voor Amerikanen voorfinancieren. Als ze later betalen is dat prima, via de overheid krijg ik dan mijn geld terug, plus de boeterente vanwege te laat betalen van de belastingen. (Dat loopt dus via de lokale overheid)
Betaalt iemand de belasting niet, dan zal de overheid uiteindelijk overgaan tot verkoop van het onroerend goed. Na de verkoop krijg ik dan alsnog mijn geld met de rente en als er bij die verkoop geen enkele koper is, dan zal ik zelf de onderliggende waarde eventueel in eigendom kunnen krijgen. Voor mij geen doel op zich, maar er zijn beleggers die het vooral om de onderliggende waarde te doen is. Die beleggers gaan dan vooral in tax deeds beleggen. Het is een vak, maar het is ook een manier om uw kapitaal aan het werk te zetten.

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *