LADEN

Typ om te zoeken

Voer voor de AFM

Bedrog en fraude Beleggers Nieuws Opties

Voer voor de AFM

Reyer Roseboom is volgens journaliste Ting Visbeen een advocaat uit Utrecht die nu met binaire optiehandel meer weet te verdienen dan zijn baas en per week een extra 2300 euro verdiend. Zonder enige ervaring is hij in staat om 2300 euro te verdienen met binaire optiehandel!
Prachtig toch…
Alleen Reyer Roseboom bestaat niet en nu we het er over hebben… Ting Visbeen ook niet.
Het is allemaal verzonnen door de eigenaren/marketeers van een binaire optie aanbieder.
Is dit de vrijheid die marketing moet hebben, of is dit gewoon oplichting?
Het verhaal is zo specifiek over een bepaalde persoon dat het in mijn ogen nu gewoon oplichting is.
Een melding is daarom naar de AFM gegaan.
Hier worden mensen misleid door een verhaal dat totaal niet klopt.
Overigens ook wel iets grappigs op de site van de aanbieder: “… en profiteert ook van de toestemming van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) om te opereren in Nederland. Het is een onbetwistbaar garantie van betrouwbaarheid en de verzekering dat geld veilig is.”
Alleen daaraan kan je al zien dat het bij elkaar gelogen is, want laten we eerlijk zijn. ALS de AFM al een garantie kan geven, dan is het dat het kalf al enorm verdronken is voor de AFM er ooit toe komt een put te zoeken.

Op dit moment zijn binaire opties redelijk populair. Helaas is het zo dat de meeste aanbieders de moderne versie van de oude oplichters zijn die vroeger vanuit boilerrooms nietsvermoedende beleggers belden. Dit is simpelweg de moderne Internet versie er van. Trap er niet in. Die Reyer bestaat niet, maar die winsten ook niet. Het is niet simpel en je gaat niet structureel zulke bedragen verdienen.
Het verhaal over Reyer wordt verspreidt door o.a. Zoomtrader, Top10 Binaire Opties, maar ook winstmethode.org. Het verhaal is ook op Geldnieuws gepubliceerd. Allemaal aanbieders en websites die blijkbaar geen moeite hebben met het publiceren van bij elkaar verzonnen verhalen. En die partijen gaan eerlijk met uw geld werken?
Men claimt gereguleerd te zijn, maar ik ben benieuwd of dat al in de praktijk getest is door de AFM. Het nummer van de gereguleerde partij is volgens Zoomtrader 224/14 en behoort toe aan Novox Capital Ltd. Dit is een bedrijf op Cyprus dat geboekt is als CIF. De vraag is nu of de samenwerking met Novox Capital wel zo opgezet is dat de handelingen onder de regulering vallen.
Ik heb daar, gezien het bij elkaar verzonnen verhaal, wel de nodige vraagtekens bij. Zoomtrader is bijvoorbeeld weer van Hithcliff Ltd. Hoe dit weer gelieerd is aan Novox Capaital is me nog niet duidelijk.
Is binaire optie handel pure oplichting? Neen, dat is het niet. Het is echter niet makkelijk, dus laat u niet in de maling nemen op websites die anders beweren. Je moet heel wat kennis meenemen, wil je hier winsten mee halen. Ik ken persoonlijk niemand die dat structureel is gelukt.

Overigens geeft Zoomtrader een bonus op je account. Zodra je die accepteert ben je gehouden aan de voorwaarden! Lees die eens goed en je wilt die bonus niet ontvangen!

Afsluitend: Het bedrijf en de verschillende sites zijn in de basis waarschijnlijk legaal. De verhalen op de sites zijn waarschijnlijk volledig verzonnen en zijn marketing op de menselijk gezien slechtst mogelijke manier.
Marketing technisch werken die verzonnen verhalen waarschijnlijk heel erg goed. Ze zullen veel mensen in hun val lokken. Het is heel simpel, na een paar weken bent u uw geld kwijt. Maar geloof me niet, probeer het vooral even uit…

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *