LADEN

Typ om te zoeken

Vervroegde aflossing

Beleggers Nieuws Besparen Laatste Nieuws

Vervroegde aflossing

Afgelopen vrijdag werd in mijn NEO Finance account een heel veilige (A+) lening vervroegd afgelost. Ik had 100 euro in de lening zitten en ontving 9% rente.
De lening zou 10 jaar duren, maar na 10 maanden is deze nu al volledig afgelost.
Is dat spijtig?
Ik vind van niet. De lening bracht me keurig 9% over tien maanden op en dat is een prima rendement. Het geld is nu weer beschikbaar voor nieuwe leningen en ondertussen is de rente hoger geworden. Ik kan het geld dus tegen nog meer rente in leningen weg gaan zetten. In feite extra winst dus.
De A+ lening was overigens 100% gegarandeerd. Ik kon er dus geen verlies op lopen. NEO Finance verzekert die A+ leningen tegen 100% van de nog af te lossen hoofdsom.
De al ontvangen rente is dus rendement. Zou zo’n lening mis gaan, dan mis je wel vaak drie maanden rente. Dat is dus jammer als het al direct mis gaat met zo’n lening.
Heb jij al een account bij NEO Finance?
Ik raad het van harte aan het te openen. Het is een veel betere plek voor je spaargeld dan de spaarrekening. Hoe snel heb je je spaargeld écht nodig? Overweeg daarom een flink deel van je spaargeld actief in te zetten om het rendement voor je te laten maken!

Ik raad aan om voor je een account opent hier te kijken!

Hier kan je ook zonder de cursus een account openen.

Aanstaande donderdag geeft NEO Finance een gratis webinar. Daarin onder meer (in het Engels) hoe ze tegenwoordig AI inzetten om risico’s in te schatten. Geef je hier op om er donderdag om 19:00 uur bij te zijn.

Tags
Vorig artikel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *