LADEN

Typ om te zoeken

Verhuren in Detroit

Beleggers Nieuws

Verhuren in Detroit

Verhuren in Detroit

Ik heb op dit moment tien huizen gerenoveerd en ‘in de markt’ staan in Detroit.
Ze zijn allemaal te huur en we zijn druk bezig er huurders voor te zoeken.
Daarbij is het zo dat de huren de laatste maanden omhoog geschoten zijn.
Verhuurde ik tot deze zomer voor ongeveer 900 dollar per maand, de huur kan nu zeker naar gemiddeld 1.100 dollar per maand.
Ik overwoog ook recent één huis te verkopen, maar dat plan gaat niet door nu we het in de markt proberen te zetten voor tenminste 1.250 dollar per maand.
2022 is voor mijn initiatief in Detroit een rampjaar geweest. Ik had veel huurders die na het aflopen van de Corona subsidies niet langer de huur betaalden en die ik dus heb moeten uitzetten.
Letterlijk de helft van mijn woningen kwam dus leeg te staan, nadat de huurders al eerder maandenlang geen huur betaald hadden. Ik heb dus over de helft van mijn woningen in 2022 geen enkele huuropbrengst verkregen.
Vanwege de maar voortdurende verbouwing van het appartementencomplex kwam daar ook in 2022 geen inkomen uit. De bouwvakkers die ik in dienst had, werkten tot een maand geleden vrijwel exclusief aan de renovatie van de appartementen.
Het appartementencomplex is vorige maand gereed gekomen. De afgelopen weken hebben de (Mexicaanse) bouwvakkers in de nodige woningen gewerkt waardoor er nu tien woningen gerenoveerd zijn en nu dus de huurmarkt op gaan.
Ondertussen zijn twee van de appartementen verhuurd en ook daar proberen we de komende maand de overige twaalf appartementen verhuurd te krijgen. 2023 zou dus eindelijk het jaar moeten worden waarin de cash flow de goede kant op gaat lopen.

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *