LADEN

Typ om te zoeken

Verdubbeling in drie jaar

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Verdubbeling in drie jaar

rendement

(M. Van den Eynde)
Wat als u een belegging wist die verdubbelt binnen drie jaar? Dat wil zeggen: u koopt pakweg 1000 keer een bepaalde belegging (op een beurs), en binnen drie jaar, in 2022, bezit u 2000 keer die belegging? Zou u geïnteresseerd zijn? Nieuwsgierig? Dat zouden we denken! Maar er is meer.

Wat als die waardevermeerdering niet alleen gegarandeerd is, maar ook nog eens elke dag gebeurt? Dat u dus elke dag een béétje meer (ongeveer 1100 dagen lang, die drie jaar lang) zult bezitten van die belegging? Dus na één dag bezit u afgerond 1001 stuks. Na dag twee bezit u afgerond 1002 stuks. En zo verder, enzovoort. Afgerond elfhonderd dagen lang. Zou dit uw belangstelling wekken? Dat dunkt ons wel. En alsof dat allemaal nog niet genoeg is, jawel, is er nog meer.

Deze belegging is ook nog eens 100 procent liquide. U verkoopt wanneer u wilt, hoeveel u wilt. Mét medenemen van het al verdiende, het aantal dat op dat moment reeds opgebouwd is.(Uiteraard vermeerdert dan verder, elke dag, slechts het deel van uw investering dat u laat staan, dat spreekt.)

Tot slot, alsof dat allemaal nog niet volstaat, is er de reële kans dat deze investering op zich nog veel in waarde verméérdert! De sector waarin deze investering (het is zoals een stukje van een bedrijf) zich beweegt, is namelijk een multimiljardenbusiness. Die al sedert jaren met ongeveer 10 procent per jaar groeit. Er is geen minimum te investeren bedrag, en geen maximum. Dat ook nog.

Maar de risico’s, vertel eens over de risico’s, horen we u denken. Want die zijn er vast, toch? Wel, dat risico is even groot als bij élke belegging. Een aandeel op de AEX of op Nasdaq gekocht, kan ook minder waard worden. Uiteraard. Een obligatie die u koopt aan 100 procent kan na verloop van tijd slechts 80 procent waard zijn. Dat kan. Ook met deze investering dus. Maar de risico’s zijn niet groter of kleiner dan bij elke belegging. En zeg nu zelf: kent u veel beleggingen die gegarandeerd maal twee gaan (in aantal) binnen drie jaar? Die altijd, dus op elk moment liquide zijn? Die u kunt verkopen mét de dan opgebouwde meerwaarde in aantal?

Nou, wij dus wel. Het staat allemaal haarfijn uitgelegd in het Rapport dat u via decryptobelegger1@gmail.com kunt bestellen. In Pdf dus makkelijk voor iedereen te lezen. Aan een vriendenprijs ook nog. 39 Euro. Omdat u een trouwe lezer bent. Alstublieft!

Dhr. T. Lassing, ondernemer en professioneel investeerder, bekend van o.m. Beursbox.nl, Pro Gain B.V., BeursAccent B.V.

Dhr. M. Van den Eynde, privaat investeerder

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *