LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 17 juni 2019

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 17 juni 2019

geld, veiligheid

India heeft nu invoerrechten ingevoerd op Amerikaanse goederen die nu in India tot wel 70% duurder kunnen worden. Het gaat vooral om Amandelen, walnoten en appels.

Volgens de VS, Engeland en Saoedi Arabië is de aanval op de tankers het werk van Iran geweest. Het doet mij echter sterk denken aan de coalitie tegen Irak… Toen wisten deze drie het ook zeker. Ik blijf er bij dat het een False Flag operatie is geweest. De tweede in korte tijd.

Het Russische elektriciteitsnetwerk is door de VS geïnfiltreerd met malware. Volgens de VS in reactie op pogingen van de Russen om hetzelfde in de VS te doen.

De Formule 1 wereld is in crisis. Het gat tussen de twee beste teams en de rest is te groot. Dit maakt de sport onaantrekkelijk voor fans en daarmee ook voor adverteerders. Het is net als bij Voetbal in Nederland waarbij 95%+ va de tijd Ajax. PSV en Feyenoord op de eerste drie plaatsen eindigen. Hoewel het voetbal nog populair is, is de basis wel heel smal aan het worden en leeft voetbal alleen nog rond met name deze drie teams. In de VS hebben ze dat opgelost door budgetten EN teams in bepaalde sporten te beperken. De beste teams worden verplicht om een deel van hun sterspelers af te staan aan andere teams. Zo blijft ieder team kans houden op de titel en blijft de sport breed gedragen.

In de VS is het aantal werklozen ineens gestegen. Dat was niet verwacht, want iedereen zit nog in de hosanna fase.

Boris Johnson wil premier worden en heeft daartoe heel bewust niet deelgenomen aan het openbare debat tussen de kandidaten. Handig, want nu weet niemand wat hij precies wil doen als hij premier wordt.

Er komt (nog) geen veilig geld in Nederland. Minister Hoekstra geeft liever de banken steun dan dat hij de oprichting van een depositobank steunt. Hij legt daarmee het WRR rapport naast zich neer.

Ik heb net geld klaargezet voor de aankoop van zes of zeven Amerikaanse woningen. De zevende is nog even onzeker omdat er wat problemen zijn rondom een openstaande schuld. De huidige eigenaar moet dat eerst oplossen voor het huis door mij gekocht gaat worden.

Enorme koersstijging voor bitcoin!

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *