LADEN

Typ om te zoeken

VectorVest presentatie (Tom Lassing)

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

VectorVest presentatie (Tom Lassing)

Zaterdag was hier de presentatie van VectorVest. Ook Susan Hayes-Culleton, de directrice VectorVest Europa, was hierbij aanwezig.
Ik ben zeer onder de indruk geraakt van wat deze software database allemaal kan en heb daarom voor slechts 9,95 een proefabonnement van een maand afgesloten. Het gaat morgen in.
Mijn probleem met beleggen is altijd timing geweest. Ik kies normaal gesproken de goede aandelen, maar slechts één op de tien keer raak ik ook redelijk de bodem. Meer dan de helft van de keren daalt de koers verder nadat ik gekocht heb en om die daling weer in te halen ben ik (te) vaak maanden extra kwijt om het gewenste resultaat te behalen.
VectorVest kan me hierbij helpen.
In de database kan ik mijn eigen indicatoren instellen. Het programma kan me echter op basis van hun jarenlange ervaring in de markt ook aangeven waar volgens hun gegevens de waarde ligt. Juist dat gegeven maakt de kans op een betere timing veel groter. 100% bestaat bij beleggen niet. Niemand is zo goed, want er zijn gewoon te veel onbekende factoren. Maar ik kan mijn timing wel veel beter definiëren en hoewel ik dus op basis van mijn eigen indicatoren blijf zoeken, ga ik met VectorVest wel met name aan de timing werken.
Als het proefabonnement me bevalt ga ik direct voor een jaarabonnement.
U hoort daar de komende tijd meer over.
In april komt er een volgende presentatie in Best. Ik kan dan immers ook mijn eigen ervaring tot dan toe met u delen.

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *