LADEN

Typ om te zoeken

De beste Nederlandse aandelen

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

De beste Nederlandse aandelen

Ik las een artikel in de Financial Times getiteld “Eurozone jobless rate falls to lowest since 2009”.
De Europese werkloosheid was gedaald naar 8,7% in november. Eurostat gaf aan dat de werkloosheid was gedaald met 5 miljoen sinds 2013.

Ik zoek de beste aandelen op de AEX. Het is eenvoudig: doe hetzelfde als ik;

(a) Analyseer een Exchange Traded Fund die de markt volgt. Bijvoorbeeld de iShares MSCI Netherlands ETF (EWN) op de Stock Viewer van VectorVest. Bekijk hoe deze index ervoor staat, via de VectorVest-indicatoren RV, RS en CI.

(b) Zoek binnen de gekozen index naar individuele aandelen. Klik op “Stock Viewer”, selecteer “Index Watchlist” en ga naar “AEX” om de watchlistvan de aandelen in de AEX-index te openen. Rangschik op VST of naar gelang je voorkeur op RV, RS, of CI.

(c) Je kan alle aandelen op de Amsterdamse beurs zien. Klik op “Stock Viewer”, selecteer “Exchange Watchlist” en ga dan naar “Amsterdam” om een watchlist te openen (op dit moment 193 aandelen).


Ik ben als directeur van VectorVest Europa een aantal keer in Nederland geweest. Voor mij een prachtig land en ik ben verheugd dat ik veel Nederlandse abonnees heb mogen ontmoeten.
Aanstaande zaterdag ben ik in Best te gast bij Beursbox. VectorVest-expert Tom van Noyen legt in het Nederlands precies uit hoe we VectorVest gebruiken om succesvol te zijn als belegger. En ik ben er bij en zie er naar uit om u te ontmoeten.
Klik HIER om erbij te zijn. Er zijn nog enkele plekken en het is gratis. Er zijn absoluut nieuwe kansen op de markt, juist nu.

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *