LADEN

Typ om te zoeken

Twee leningverstrekkers overleden

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Twee leningverstrekkers overleden

Voor mijn vastgoed project in Detroit heb ik via Matching Capital leningen aangetrokken. Ik zit nu over een half jaar tegen de aflossing van die leningen aan.
Ik moet dus gaan kijken of ik nieuwe leningen ga vragen, of dat ik naar een bank of commerciële leningverstrekker ga, of dat ik een flink deel van de huizen verkoop, de leningen aflos en dan een paar huizen volledig in mijn bezit aan ga houden.
Het liefst ga ik voor het opnieuw uitzetten van leningen. Zo kan ik de 31 woningen gewoon aanhouden.
Naar nu blijkt zijn ondertussen twee leningverstrekkers helaas overleden. De erven zullen het geld dus op gaan vragen en niet opnieuw uit willen zetten in leningen.
Daar moet ik dus zeker een oplossing voor gaan vinden. In totaal een bedrag van 160.000 euro moet ik zeker gaan dekken met nieuwe leningen.
Daar ga ik de komende weken mee aan de slag.
Wat overigens al wel gebleken is, is dat op papier de huizen meer dan dubbel zo veel waard zijn geworden. Ik heb achteraf bezien enorm voordelig ingekocht. Dat wil overigens niet zeggen dat ik de huizen ook tegen de huidige theoretische prijzen verkocht krijg. Het gaat om huurhuizen en je moet soms bij verkoop van dat soort woningen ook wat geluk hebben dat er net een paar kopers in de markt zijn. Als er net vraag is, dan kan het enorm meevallen, maar in zo’n kleine markt kan je aanbod ook in een vrijwel lege markt vallen. Daarom ben ik nu al aan het kijken naar oplossingen. Ik wil niet in tijdnood komen en gedwongen worden tot paniekverkopen.
Wil je meer weten, mail me dan op tom@lassing.nl
Ik heb overigens ook een website online staan. Klik hier om de website te bezoeken.

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *