LADEN

Typ om te zoeken

Tax lien is in Amerika vrijwel onbekend

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Tax lien is in Amerika vrijwel onbekend

Ik ben nu ook actief in de Tax lien markt. Opvallend is dat Amerikanen deze markt zelf eigenlijk niet kennen. Ik kreeg een Amerikaanse nieuwsbrief onder ogen die het voorstelde als een enorme kans die voor iedereen zichtbaar compleet onzichtbaar is gebleven.

Het is net zoals de openbare veilingen van huizen die de bank confisqueerde in Nederland. We weten allemaal dat die veilingen er zijn, maar geen 50 op de miljoen hebben er ooit een bod gedaan of zijn er geweest.
Zo erg is het met de Tax lien veilingen in Amerika niet, maar het is wel een heel exclusieve markt gebleven.
Er zijn waarschijnlijk meer buitenlanders op actief dan Amerikanen.
Men gelooft eigenlijk niet dat zo’n markt inderdaad kan bestaan.
En toch is die markt er al meer dan 200 jaar.
Het is echter niet zo dat je er vandaag inlogt en over vijf minuten een huis hebt voor een fractie van de prijs die het waard is.
De Tax lien/Tax deeds business is een vak. Een vak dat je in enkele dagen kan leren, maar ook dan blijft het werken.
Je moet veel onderzoek doen en de realiteit is dat je veel onderzoek achteraf voor niets doet.
Je onderzoekt 20 huizen en als je geluk hebt, dan kan je er op één bieden. Als je pech hebt, dan heeft een ander ook nét dat huis op het oog en gaat het alsnog je neus voorbij.
Het is dus niet zoals met aandelen of optiebeleggen waarbij je nu iets ziet en over tien seconden een positie hebt ingenomen.
Bij Tax lien handel heb je ook nog eens te maken met het feit dat Amerika twintig jaar achterloopt met automatisering. Ze beginnen Internet net te ontdekken.
Letterlijk…
De meeste veilingen zijn nog niet via Internet te volgen. Je moet er dus zelf heen om te kunnen bieden. Als je die mogelijkheid hebt, of je hebt er een partner wonen, dan zijn je kansen op succes enorm toegenomen. Of je moet samenwerken met een aantal beleggers en samen stuur je één persoon naar Amerika. De kosten zijn dan gedeeld en samen kan je hoger bieden dan als éénling.
Dat zijn zo wat beperkingen die deze handel kent. Maar ik vertel u, die beperkingen maken het juist zo’n mooie markt. Met één deal kan je je jaarloon verdiend hebben…
Maar dan ga je voor Tax deeds… Tax liens zijn het rustige werk.
Je leert er alles over bij de workshops die Ina en Wim geven. Kijk hier.

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *