LADEN

Typ om te zoeken

Tax Lien en Tax Deed

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Tax Lien en Tax Deed

Wat is het grote pluspunt of de grote motivatie achter het beleggen in deze producten?
Het grappige is dat Neerlands meest succesvolle Tax Deed beleggers daar in zelf ook nog altijd zoekende zijn naar wat precies beleggers doet besluiten er in te gaan beleggen.
Misschien is dat de reden dat een relatief groot deel van mensen die de cursus gevolgd hebben nog altijd niet individueel actief zijn geworden. (Het grootste deel doet wel ‘samen’ beleggingen)
Het is namelijk, en dat schrijf ik al vanaf het begin, een vak!
Je moet echt in onroerend goed willen beleggen. OOK als je slechts in Tax Liens gaat beleggen. De reden is simpel. Ook dan moet je namelijk wel zicht hebben op de onderliggende waarde.
Uiteindelijk moet ‘iemand’ namelijk interesse hebben in de onderliggende waarde. Is die interesse er in de markt niet, dan heb je in alle opzichten een waardeloze belegging gedaan.
Wat mijn betreft is Tax Lien en Tax Deed beleggen dus een vak. Het is de ideale belegging voor wie een passie voor (Amerikaans) onroerend goed heeft.
Die passie ga je mogelijk krijgen als je ‘ziet’ hoe hier een heel lucratieve business van te maken is. Wie dit goed doet, die hoeft in feite maar één keer per jaar een huis te verkrijgen als er met Tax Deeds gewerkt gaat worden.

taxdeed
Werk je met Tax Liens, dan leveren die tot wel 18% rente op… Maar dan moet je wel zeker van je zaak zijn. Er moet namelijk ‘iemand’ de belasting uiteindelijk wel betalen. Als die iemand er niet is, dan gaat het ook bij Tax Liens uiteindelijk om de onderliggende waarde van het onroerend goed of de grond. Als dat in orde is, dan kan je eigenlijk niet verliezen.

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *