LADEN

Typ om te zoeken

Studiedag 9/11 (Brecht Arnaert)

Bedrog en fraude Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Studiedag 9/11 (Brecht Arnaert)

Op zondag 21 oktober organiseer ik in Hotel Van der Valk te Beveren een studiedag rond de grootste psychologische manipulaties die ons in onze tijd al is te beurt gevallen: de False Flag die we gemeenzaam “9/11” zijn gaan noemen.

Dat kan ik zo stellig beweren omdat ik na meer dan 7 jaar onderzoek het hele verhaal heb kunnen reconstrueren. Andere onderzoekers, zoals George van Hauts bvb, zijn zeer dicht in de buurt gekomen, maar missen een cruciaal element.

Dat cruciaal element gaat over de eenvoudige vraag: hoe kan een set gebouwen, die samen een miljoen ton wegen, verpulverd worden tot stof? Op die vraag kan zelfs van Hauts geen antwoord geven.

Ik wel. En eens je het doorhebt, dan gaat een wereld voor je open. Dan pas zie je hoe ongelofelijk doortrapt het hele systeem is. En dan geloof je ook geen snars meer van het zogezegde Europese “terrorisme”.

Mocht terrorisme niet bestaan, namelijk, dan zou de overheid het moeten uitvinden. Er is géén betere manier om allerlei “crisis”-maatregelen erdoor te jagen, die finaal alleen maar onze vrijheid afnemen. Sinds 9/11 ging dat allemaal, zonder probleem.

Het is echter tijd om die evolutie een halt toe te roepen. En dat kan enkel als waarheid gesproken wordt. De volle waarheid. De analyse die ik breng, namelijk, beperkt zich niet tot het hoe en het wat van 9/11. Vooral het waarom, daar sta ik bij stil.

9/11, namelijk was géén inside job, zoals velen denken. Die aanslag is niet gepleegd door de Amerikaanse overheid. 9/11 is een OUTSIDE job geweest, gepland, gedurende meer dan 40 jaar, door een opkomende elite, die simpelweg wereldcontrole wil.

Het lijkt wel uit een Hollywood-film te komen, maar dat gevoel, dat het fictie is, is precies onderdeel van de manipulatie. Hollywood, namelijk, dient om de waarheid voor te stellen als fictie, en de media … om fictie voor te stellen als waarheid.

Confuse & Conquer heet die techniek, en het is maar één van de vele manipulatie-technieken die dagelijks op ons gebruikt worden: Wag the Dog, Contropp, Spinning, Astroturfing, het is eindeloos.

Het verhaal dat ik op 21 oktober dus wil vertellen is dus groot. Te groot voor één studiedag eigenlijk. Maar 9/11 begrijpen, niet enkel als de False Flag die het is, maar tevens in de context van het monetaire wereldgebeuren – dààr gaat het mij om.

Het wekt dan ook geen verwondering dat de originele zaal met 100 plaatsen binnen de kortste keren volzet was. Daarom ben ik moeten verhuizen naar een grotere zaal, waar 150 man binnen kan. En zelfs nu zijn daar maar 14 plaatsen meer in over.

Die laatste plaatsen geef ik weg tegen korting.

De toegangsprijs voor de studiedag, met vier lezingen, warm en koud lunchbuffet, en vooral ook het netwerk van gelijkgestemde geesten, is 275 EUR. Maar wie vroeg boekt, die krijgt een korting van … 11 %, waardoor de prijs terugvalt op 245 EUR.

Wees echter snel. Deze korting is maar een paar dagen geldig, tot … 11 september. Daarna kan enkel nog aan de volle pot gereserveerd worden.

Personen uit de financiële sector die hun komst al bevestigd hebben: Tom Lassing, Robert Broncel, Frank Knopers, Mario De Bakker, Wes Scheltiens, en vele anderen.

Ik denk dat dit een ideale gelegenheid is om het financiële eens te bekijken door de bril van de elite zelf. Hoe bang moeten die ondertussen niet geworden zijn?

De waarheid, namelijk, komt altijd boven. Altijd. En na zeven jaar voel ik me eindelijk genoeg geïnformeerd om die waarheid met u te delen. Als het God belieft tenminste.

Alle info over de context van die dag, en een hele programma-beschrijving vind je hier
Gebruikt u de code MT18EARLY om tegen 11 % korting te komen.

Zie ik u daar? Ik hoop het van harte

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *