LADEN

Typ om te zoeken

Sparen voor de (klein)kinderen

Beleggers Nieuws Besparen Laatste Nieuws

Sparen voor de (klein)kinderen

rente, rendement

Daar waar ik voor mijn kinderen toen ze net geboren waren nog ‘gewoon’ een spaarrekening met rente kon openen, is dat in de huidige situatie totaal niet nuttig. Geld op de bank kinderspaarrekening is vanwege het gebrek aan rentevergoeding geld weggooien.
Ik heb echter een prachtige oplossing voor alle ouders en opa’s en oma’s die geld aan de (klein)kinderen willen geven.
Het is heel simpel.
Open een account bij Neo Finance en ga met het geld van de kinderen leningen verstrekken. Je kan na aanmelding het proces van de leningverstrekking volledig automatiseren. Dat is echt reuze eenvoudig.
Zo stel je één keer in welke risico’s er genomen mogen worden en of het geld ingezet kan blijven worden als de lening afgelost is. Zeker bij jonge kinderen zou ik dat doen. Er wordt dan maximaal rendement gehaald.


Ik reken nog altijd met 10% netto opbrengst, maar meer of minder is ook mogelijk. Je kan zelfs alles 100% verzekeren! Zo neem je echt geen risico met het geld. De opbrengst is dan lager, maar er is dan geen risico meer.
Spaar op deze manier 15 jaar lang en je geeft de kinderen echt een leuk startvermogen mee!
Het is wel zo dat per rekeningopening je 20 euro startbonus krijgt, maar de rekening van de kinderen is een sub rekening. Die bonus van 20 euro komt dus maar één keer. Die moet je dus verdelen over de kinderen.
Ik ga zelf de jonge ouders in de familie wijzen op deze prachtige manier om vermogen voor de kinderen op te bouwen.

Open hier nu uw rekening

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *