LADEN

Typ om te zoeken

Russische strategie

Bedrog en fraude Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Russische strategie

putin, rusland, strategie

Rachel Maddow heeft haar vakantie gebruikt om een uitgebreid Pentagon rapport over Rusland grondig door te lezen. Het is schokkend.
U hoorde al van Moskou Mitch?
Hij is het directe gevolg van de Russische strategie.
Wat is Rusland aan het doen?
Rusland probeert in alle landen die het van belang acht de publieke opinie richting Rusland te sturen. Het gaat daarbij niet alleen om de publieke opinie over Rusland. Het gaat de Russen ook om het verzwakken van de politieke structuur in die landen. Rusland probeert door misinformatie de standpunten in die landen te verstarren.
Rusland heeft daartoe een Internet strategie, maar belangrijker nog, ook een publieke commerciële strategie. En daar komt Moskou Mitch om de hoek kijken.
Rusland heeft via commerciële bedrijven de staat Kentucky beloftes gedaan… Als Moskou Mitch als dank daarvoor de Russen hun gang laat gaan. De voorzitter van de Senaat heeft in de VS bepaalde bevoegdheden. Rusland is die bevoegdheden nu aan het misbruiken via economische middelen. In team Trump zaten en zitten andere mensen die ook hun deals met Rusland gemaakt hebben. Manafort was één van die personen. De Amerikaanse geheime diensten zijn achter de schermen al die personen aan het oppakken en aanklagen.
Ondertussen blijft team Trump de Russen voortrekken. Zo zijn er sancties tegen Rusland, alleen niet tegen het grootste aluminiumbedrijf van Rusland die als CEO de belangrijkste verdachte in het verraad van Team Trump richting Rusland heeft. Ook was Moskou Mitch al in onderhandeling met de Russen tijdens de sancties tegen Rusland. Daarna werden de bepaalde sancties gestopt en kon de deal in Kentucky doorgevoerd worden.
U ziet nu in de VS hoe succesvol de Russische strategie uitpakt.
U ziet in Nederland hoe de Internet strategie van Rusland rondom MH17 uitpakt. Het werkt! Rusland heeft ook hier de meningen doen verstarren.

Tags

2 Reacties

  1. Stephan 23 augustus 2019

    Het verhaal rond MH17 is voor elke rationeel verstandige mens simpel. Poetin heeft dit toestel neergehaald. Reden….. waarschuwing naar het Westen dat ze zich rond de krim best niet konden moeien. Opvallend!!!!! Na de crash van MH17 viel de nieuwsberichtgeving rond Oekraïne en de krim volledig stil in de Westerse media.

    Beantwoorden

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *